Bir kadına asla sorulmaması gereken soru sizce hangisidir?
(Bunlar daha iyi günlerin doğunca göreceksin,büyüyünce göreceksin,zorlanacaksın,baka bilecekmisin? Gibi gibi…)
Bir kadına asla sorulmaması gereken soru sizce hangisidir?
(Bunlar daha iyi günlerin doğunca göreceksin,büyüyünce göreceksin,zorlanacaksın,baka bilecekmisin? Gibi gibi…)
En sinirlendiğim şey,baka bilecekmisin? yoksa eline telefon verip başındn ediceksin.Sinir oluyorum sanki benim bebeğimi benden çok düşünüyorlar.Bide evlendiğim 10 gündü daha birşey var mı? diye soruyolardı , evlenmemişten evvel ne zaman evlemiyorsum.Evlendim ne zaman çocuk yapıyorsun.Çocuktan sonra da baka bilecekmisin gobinsorular sinirimi bozuyor ağızlarının üstüne 1 tane vurasım geliyor al sana çocuk
Suratım asık olduğunda hemen 'Eşinle mi tartışınız ? ’ sorusundan nefret ediyorum. Ula evlendik diye her moral bozukluğumuz evlilikten dolayı mı olacak sanki
Aynen öyle. Ben de sinir oluyorum. Sanane benim çocuk yapmamdan arkadaş diyesim geliyor böyle
bana da öyle soruyolar sanki hepsi sözleşmiş delirtmeye karar vermişler
Hiç tanımadığım biri sütün geldi mi demişti. Fazla meraklı insanlardan uzak durmak lazım
Benim kayınvalidem de bana soramıyor diye eşime soruyormuş sütü kesilmedi değil mi diye. Yaa size ne arkadaş yani, siz mi emziriyorsunuz sanki ?
Sizi üzen kim varsa söyle yolda onları görürsem yüzlerine tükürücem
Demek ki sınırını çizmişsin sana rahat davranamıyor
Regli olduğun için mi sinirlisin
En baştan çizdim hem de. Bebeği görmek için bile beni değil eşimi arıyor
İkinciyi ne zaman yapıcaksınız hemen yapıver birlikte büyüsün
5 ay önce doğum yapan arkadaşa uykum geliyor çok sık demiştim bu daha iyi günlerin son aylar ödemin olacak şişeceksin falan diyip güldü… Herkesin hamileliği aynı olmuyor ki ben hiç kusmadım çok şükür annemin de hiç ödemi falan olmamış. Kadın kadına yapıyor ne yapıyorsa ne diyorsa
Bana kendi annem nasıl hemen hamile kaldın çok mu uğraştın gece gündüz demişti düşünün …
Hamilelik öncesinde çok sık duyduğum sorular "Çocuk ne zaman?? " Sorusu ile Çocuk düşünmüyorduk diye hiç tanımadığımız insanlardan gelen "Eee sizin çocuğunuz niye olmuyor?? "
Doğum yapmış annelere de "Emziriyor musun? " "Sütün geliyor mu? " Soruları.
Tek bir yanıtı var bu soruların, SANANE
Ayy aynı. annem de hiç sınır bilmez bunu sormadı ama sınırını bilmez ben de ona, seninle bu tarz konuları konuşmuyoruz ya anne derim. Anne bebek baĝını yaparken Bi yerde bi bağımız eksik kalmış demek ki.
İnsanlar yüzsüz ve meraklı bize de ev komisyonu için ne kadar verdiniz diye soruyorlar bence sorulmamalı siz bizim muhasebecimiz misiniz ben de merak ediyorum ama ayıp olmasın diye komisyonu karşılayabilmişler mi diye soruyorum.
Dengesiz yüzsüz ve meraklı bir çok insan aylık gerilirimizi sormuştu bu da kesinlikle sorulmamalı kime ne ki
Kayınvalidem hep der baka biliyormusun asla inanmam sen geceler ağır uyuyorsun, falan diyip sinirimi bozuyor. Bir evin içinde gece sabaha kadar sanki o uyanık kalıyor. Sabaha kadar uyanık kalan benim ya.of sinirimi bozan söz bu. Bidaha söylerse kendimi tutamayacağım artık.
Bazen kayınvalidem konuştuğunda cevap vermiyorum nasihatına oda eşime söylüyor telefonda ve eşim onlara gittiğinde.süt veriyormu aman versin sütü kesilmesin falan diyormuş Ya siz öyle lafları ağzınıza alıpta,kötüyü çağırmayın da kötü olmaz inşallah ,demekten yoruldum.
Ya her defasında aynı sözü duymaktan bıkdım sütün geliyormu aman ver kesilmesin sözünü ne kadar söylerler insana…o yüzden cevap vermiyordum sonralar.