Sorulmaması gereken sorular❓

Benim hamileliğimde en çok maruz kaldığım ve nefret ettiğim soru “cinsiyeti ne” Kız dediğimde de üzgün üzgün “olsun olsun herkesin oğlu olacak diye bir şey yok üzülme” diyorlar

Canadian Lol GIF

3 Beğeni

Aman yahuu ben okudum sinir oldum. Bu cahil kafaları alıp mermere sürtmek istiyorum. Bir de bunlar çocuk yetistirip de çocuklarına rol model oluyorlar :zipper_mouth_face::exploding_head:

Benim kızımda Allah nasip etti beklemeden oldu. Bana da ha bire kaç haftalık düğün ne zamandı vs soruyorlar . Kızıp artık ağzıma geleni söyleyeceğim. İnsanın yatak odasına kadar da sorulmaz ya. Oldu gidip eşimle ne zaman ne yaptığımı anlatayım saati dakikayı tövbe Allah’ım

çocuk yapnca çağırırız gelip bskarsınız ne zaman yapıyorum diye​:rofl::woman_facepalming: en güzel cevap

En iyisi :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:İnanın ben asla kimseye bir şey sormuyorum hiçbir konu hakkında hemde insanlar çok meraklı gerçekten. Hamile kadın duydum mu hayirli olsun deyip geçiyorum beni ne ilgilendirir ne zaman ne yaptıkları bebeğin ne zaman oluştuğu dollendigi beni ne ilgilendirir insanları anlamak çok zor​:face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes::person_shrugging::grinning:

Yaşım büyük olduğu için benimde de hemen bir bebek sahibi olacagima inanamiyorlar konduramiyorlar sanırım :person_facepalming: Daha nisanimda bana tüp bebek öneren olmuştu sanki 65 yaşından gün alıyorum :face_with_spiral_eyes::person_shrugging::sweat_smile:

@Flz nasılsın arkadaşım? Ne zamandır konuşamıyoruz,annen nasıl oldu

@Sevane18 iyiyim arkadaşım iyi diyelim iyi olalım. Annem eskisi gibi olmayacak hafızası tam gelmedi bakıcı bulduk yardımcı olması için şükür nefes alıyor onunla avunuyorum. Muhabbet tarafında msjlar birbirine karışıyor diye yazamıyorum orda. Bebiş nasıl sen nasılsın :heart::heart::smiling_face_with_three_hearts:

Evet ya gerçektennnn hala erkek çocuk kız çocuk ayrımı yapıldığına inanamıyorum

Hafızası inşallah tamamen gelir :pray: Bizde iyi diyelim iyi olalım şükür arkadaşım iyiyiz :pray: @Flz

@Sevane18 daha iyi olun inşallah :smiling_face_with_three_hearts::heart: annemde kendine gelir inşallah gidip göreceğim hafta sonu hayırlısı ile :face_holding_back_tears::palms_up_together:

İnşallah arkadaşım @Flz

İnşallah :heart::heart::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

Eşim Asker diye herkes bizi zengin sanıyor ayı zor ediyoruz dediğimde ya da şuan bunu alacak durumumuz yok gibi şeyler dediğimde aaa para nasıl yetmiyor ne yapıyorsunuz diyorlar. Ya da benim abarttığımı düşünüyorlar. Neden bizim ülke de askerlik farklı görülüyor anlamıyorum, keşke herkesin düşündüğü ya da (yanlış)bildikleri kadar maaş alsaydı kocam :smile: hem çalışma yerine göre her askerin maaşı farklıdır.

Ayyu bu tarz konular çevremde hep dönüyor. İnsanlar birbirlerinin gelirine giderine göz diker olmuş :joy: Sen kendi gelirine bak abi, size ne bizim zenginliğimizden, fakirliğimizden

Benim babam çok yapar bunu mesela. Kocalarımızın maaşlarını sorar, öğrendiğinde hemen hesap yapar şu şuna gider, bu buna gider, vay be size de iyi para kalır falan der hep. Ablamın kocası ablama birikim olsun diye belli zamanlarda altın yapar. Babam yeter ki görsün ablamın altın taktığını, hemen yeni altını fark eder, sorar ne kadara aldı diye. Diyorum ya benim en yakın babam bile herşeyin hesabını yapar. İnsanlar karşısındaki fazla kazansın istemez, devir buna döndü. Baba çocuk arasındaki sohbet bile paraya döndü artık düşün

@Flz annen nasıl arkadaşım hafızası düzelmiştir inşallah?

@Sevane Malesef :pensive::sweat: halen aynı devam ediyor :sweat: tek tesellim nefes alması hayatta olduğunu bilmek

Ay o kadar haklısın ki, çok sinir oluyorum o tarz konulara bu devirde doktor, hakim, savcı, ne bileyim belediye başkanı felan değilsen geçinmek herkes için zor. Kiralar zaten almış başını gidiyor. Yani size ne yapıyorsak :smile: herkes karşısındaki kişinin maaşını kesin benden yüksek alıyordur gözüyle bakıyor galiba neyse yine sinirlendim

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah :palms_up_together:t4: sizin başınızdan eksik etmesin :palms_up_together:t4: