Sonradan görünen ikinci kese

Gerçekten şoktayım bugünkü kontrolde yeni olusan bir kese daha olduğunu öğrendik.Eski görünen aşağıda demişti bu normal yerindeymis zamanla aşağıda olan yukarı da cikabilir sorun da yaratabilir dedi bu tarz bir sey yasayan duyan var mı acaba beni neler bekliyor ikiz şuan ama ikinci oluşan gelismeyip dusedebiliyormus kendiliğinden kafam corba oldu

1 Beğeni

Çok şaşırdım ben de ama bir bilgim yok :blush:

Ben de sizinle birlikte kenarda bekleyim :blush:

3 Beğeni

15 inde kontrole gidicem o zamana kadar zaman nasıl gececek bilmiyorum şoktayiz tam sevinemedik de akibeti belli olmayınca

Gerçekten çok şaşırdım ilk kese kaç haftalık

Benim arkadaşim tipki bu şekilde oldu evet sonradan görünen ikinci kese otekininde gelişimini engelledi ve aldirmasi gerektini soyledi doktorlar buda onu goze alamadi cok zor bir karar çünkü ikiside evladin birini diyerine tercih etmek cok zor 6 aylikken artık otekininde gelişimini tamamen durdurmuştu ve ikisini kaybetti anne karninda

6+1 bugün kalp atışı için gitmiştik aslında diğeri cok yeni biraz takipte kalalım dedi doktorumuz

Inşallah sizin cok saglikli ilerler ve saglikla alirsiniz kucaginiza

Umarım sağlıklı bir süreç yaşarsınız :pray:t2:

İlk zamanlarda mı oldu bu doktor diğeri boş ise kendisi ayrılacak dedi ama gelişimi engelleme durumu olabiliyor diye o olasılığı da söyledi

Sizin çift yumurta ikizi olur o zamn ayni donemde iki yumurta döllenmiş biri sadece daha erken döllenmiş

Evet ilk 3 ayda oldu kalp atisida oluştu sadece otekine gore daha zayif kesesi dedi buda dogurmak istedi kiyamadi allah büyük dedi nasipleri yokmuş yani

Evet yerleşim yerleri de çok farklı biri dollendikten bikac gün sonra öbür yumurta catlamaya hazirlanirken dollenmis demekki dedi cift yumurta görünüyor biri aşağıda o riskli bolgede kanala yakınmış sonradan olan ise istenilen bölgede ama yeni oluşmuş dedi sağlıklı bir gebelik olursa aşağıdaki buyuyerek yukarı çıkacakmış bakalım hayırlısı bol dua edicez elden başka bisey gelmiyor

O zamn sana şöyle söyleyim cift yumurta ikizleri genel durumda birbirini tek yumurta kadar etkilemez cunku farkli yumurtalardan plesentadan gelişiyo senin dikat etmen lazim sagligina yemene içmene sonuçta 2 tane bebek besliceksin karninda :innocent:

2 Beğeni

Benim arkadaşimin tek yumurtaydi biri diyerine gore daha geç göründü ve zayifti tek plesenta oldu için etkiledi ötekini birinin gelişimi daha ilerdeydi yani

Çok teşekkür ederim evet çift yumurta olması avantaj görünüyor şuan annem ikiz benim ilk kızımı ikiz bekledik ikizin cocugunun ikizi olur dediler hep onda olmayinca bunda da tek keseyi görünce umudu kesmistik ama bir sürpriz oldu

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik yavrular :star_struck::innocent: @ikiz-bebek anaları aranıza bir arkadaş daha geldi

3 Beğeni

Şuan şoktayım Rabbim sen nelere kadirsin yarabbim :palms_up_together:t2::palms_up_together:t3:

2 Beğeni

Hamileyken hamile kalma olayı mı oluyo

1 Beğeni

Yok, gizlenmiş bir kese. Sonradan görünmüş galiba

1 Beğeni

Çok şaşırdım Allah’ın takdiri inşallah sağlıklı bir gebelik olur

2 Beğeni