Öncelikle hayırlı olsun canım.İnsallah ikisinide sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Benimde çift yumurta ikizi.İlk gittiğimde 2 kese birden görüldü ama cuma günü kontrole gittiğimde sol taraftaki bebişim 5 gün önde gidiyor.Cuma günü sol taraftaki 13 haftalık sağ taraftaki 12+2haftalik dedi doktor.Ama zamanla ikiside birbirini tamamlıyor.
Hayır aynı iliskideki spermler farklı zamanlarda döllenme olmuş doktorun demesine göre spermler uzun süre canlı kaliyormus diger yumurta da hazır olunca döllenmiş
Sizinde hayırlı olsun inşallah sağlıcakla alalım bebisleri kucağımıza cift yumurta olunca gelişimleri farkli olması cok etkilemiyormus galiba tek plesanta olmadığından ben de acemiyim yeni yeni bilgi edinmeye başladım bu konuda
Ben şaşırmadım Yaradanın kücük mucizelerinden biri elhamdulillah sağ salim kucağına alırsın inşallah
AMİNNN İNŞALLAHcanım.Valla bende senin gibiyim ilk hamileligim benim o yüzden baya bı acemiyim.
Ayni durimu yasiyorum arkadasiniz ne yapti peki lutfen acil cevap
Ben maalesef ikisini de kaybettim önce kesenin biri dağıldı sonra kalp atışından bikac gün sonra diğerinin kalbi durdu ama benimki öyle sonlandı diye sizinki de öyle olacak diye bi şart yok en başından beri sorunluydu kesenin yeri boyutu Rabbim böylesini uygun görmüş yapcak birsey yok zor olsa da kabullendim
Yakın n zamanda yaşadım ben ikisi birden görünmedi. Önce küçük olan sonra büyük olan göründü.gerksiz bir konuda canımı sikip kendimi kastim Ben üzüntüden kaybettim ikisini sen sıkma canıni