Sonradan Bebeğinin Cinsiyeti değişen var mı

Özel hastane hemen biliyor devletteki ultrasonlar fazla iyi değil arkadaşıma 5 aylığa kadar kız dediler 6 aylıktan sonra erkek çıktı o yüzden doktoralrin yanılma payı var

1 Beğeni

Bebegin Cinsiyetini öğrenip sonrasında farkli cikan varmi??? 16 hftalikta ilk defa syledi doktor erkek dedi Boyle olup değişen varmi

Bende olmadı 3 ünde de erkek dedi öyle çıktı sağlıklı olsun rabbim hayırla versin inşallah

Benimde bir kizim var hamileligim bu kez farkliydi erkek hissediyordum ayrica tum hurafelerde erkek cikmisti yuzuk cin takvimi vs. ama bana da kesin kiz dedi doktorum

1 Beğeni

Benimde tüm herşey kız diyordu yüzük testi çin Rus takvimleri yeme içme şeklim falan kız hissediyordum bende ama 3. Oğlan geldi :joy: inanmayın takvimlere vs​:joy:

Kız olur kız olur diye bu gidişle 4 u 5 i de diretirler en iyisi bağlatmak​:sweat_smile:

Selam hanımlar 15haftalıkken erkek dedi doktor hatta bana bile gösterdi pipiyi​:laughing: başka devlet hastanesine gitmiştim daha sormadan kızmı bu dedi bu durumu yaşayan varmı

1 Beğeni

Erkege benziyo ama :smiley::smiley:

18 haftada doktorum :100: % şeklinde cinsiyeti söyledi sizce değişir mi Allahın izniyle bi prensesim olucakmış

Hayırlı ugurlu olsun sağlıkla kucagınıza alırsınız insallah vakti saati geldiğinde :palms_up_together:t2: devlete mi gidiyorsunuz özele mi

Amin canım hepimiz inşallah :palms_up_together:t2: evet devlete gidiyorum :smiling_face:

Kuzenimin 3 kızı var erkek istiyordu. Doktor erkek dedi son ana kadar doğumda kız olduğunu gördüler geçen hafta hala şoktalar

Bende yarın gidicem tam 17. Haftalık olucak inşallah söylerler. Özel söylüyorda devlet biraz geç söylüyormus diye duymustum o yüzden sormak istedim bende devlete gidiyorumda

1 Beğeni

Büyük şok olmuş birkac doktora gitmek lazım sanırım cinsiyette :smiling_face:

11+4 de erkek gibi çıkıntı var doğrulat dediler 15+5 de %75 erkek ama kıyafet alma detaylı ultrasonu bekle oradaki kesin olur dedi. Ben partimi yaptım bakalım ne çıkacak bizim bebiş :smiling_face_with_three_hearts: sağlıkla gelsin cinsiyet önemli değil ama merak ediyoruz işte

1 Beğeni

Evet detyalıda kesin belli olur gösterirse tabi ama merak dediğiniz gibi birsürü ciciler göriyorum bebeğime ama ya kızsa ya erkekse diye tutuyorum kendimi :sweat_smile: Manisada nereye gidiyorsunuz ? Bende manisalıyım ama evlenince istanbula geldim

Bende o yüzden geç gittim net öğrenmek için 100% kiz dedi kimisi de değişmez diyor bakalım inşallah değişmez :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kemal Sarsmaz hocaya gidiyorum Celal bayarda Ne olur ne olma diye merkez efendi de Mehmet Emre Pekere de gidiyorum oda şeker gibi.

1 Beğeni

16 haftalıkken doktorum bebeğimin cinsiyetini kıza benzetti 2 hafta sonra gittiğimde erkek olduğunu söyledi 2 hafta önce erkek olsaydı yine belli olmaz mıydı sizce yanılıyor olabilir mi

Bana da öyle söylenmişti,haftası erken olduğu için tam belirginleşmiyor o yüzden kızla karıştırılabilir