Sonradan Bebeğinin Cinsiyeti değişen var mı

16 haftalıkken doktorum bebeğimin cinsiyetini kıza benzetti 2 hafta sonra gittiğimde erkek olduğunu söyledi 2 hafta önce erkek olsaydı yine belli olmaz mıydı sizce yanılıyor olabilir mi

Bana da öyle söylenmişti,haftası erken olduğu için tam belirginleşmiyor o yüzden kızla karıştırılabilir

Etrafımdaki hamile olan tanıdıklarım 11 -13 ve 14 haftaların da öğrenmişler hep ondan çok şaşırdım

13 haftalıkken kız dedi 15. Haftada erkek dedi. Şimdi 20.haftadayız hala tam göstermedi emin değiliz biz :grinning:

Benim bir akrabam her kontrolde detaylı ultrason da kız demişlerdi tabi oda herşeyi pembe almıştı doğum yaptığı esnada bebeği göstermişler erkek çıkmış hüngür hüngür ağlamış iki oğlu varmış zaten bunuda kız beklerken erkek çıkmış

Özele gidiyorum doktor şahane kime ne dediyse cinsiyeti aynısı çıkmış 14 haftaliktim erkek dedi 16 haftalıkken tekrar baktı erkek gene bazı doktorlar erkenden bilebiliyor Bebek kendisini göstermediğnde ense kalınlığından bile bilen var benim doktorum gibi :smiling_face:

Doktorlara inanncmz hep var ama yanilma paylari olabiliyor onlarinda 2. Oglumda bana yuzde 90 kiz dedi sonra erkek ckti suanki gebelgimede erkek dedi pipisi gozukuyor ama ben yinede şuphedeym bu durumu yasayanlar varmi :blush: 14. Haftada soyledi bunu

Bana da 18 haftada %99 kiz dedi doktorum devlete gidiyorum inşallah değişmez detaylıya girince haftaya çarşamba randevum var

1 Like

Hmmm 14. Hafta genelde cevremdekilerde supheli dyor ama dedgnz gbi anlaslablr daha 16 olmadk bakalm​:blush:

Oooooowwww rabbim saglikli etsin hayrli evlat etsin ama buyyk bir şokk​:see_no_evil:

1 Like

Hakknzda hayrlisi olsun :two_hearts::heart_eyes:

Hayırlısı olsun canım benim

Cinsiyet partisi yapmak istesek ne zaman yapmalıyız peki devamlı bir yanılma durumları var hiç yapmamak en iyisi mi :sweat_smile: