Erkek dediler bugün. 14. Haftadayim çevrem hep kız bekliyordu
hatta kordon dur o karıştırmıştur dediler ![]()
![]()
E hadii hayırlısı diyelim öyleyse
ama her ihtimali bekle 14. Hafta cinsiyet için erken genelde doktprlar 16 18. Haftada söylemeyi tercih ediyor
Alışveriş için beklesem iyi olacak gibi ![]()
![]()
Çok erken hatta diyebilirim
ben ayrıntılı ultrasonu bekliyorum. Benimki 3 hafta sonra ama yine de pek birden alışveriş yapmak istemiyorum. Benim ilk bebeğimin kalbi durdu korku oluyor. Bişi olur diye
Allahım korusun. Sağlıkla kavuştursun inşallah ![]()
Aminnn cümlemizinkine sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah
![]()
Merhaba kızlar bişey sorucam size doktorunuzun oğlunuz olucak deyipte kızı olan varmı yada kızınız olacak diyi oğlu olan ![]()
Benim kuzenime kız demişlerdi bütün kıyafetlerini pembe aldılar doğumdan sonra bebeği kucaklarına verdiklerinde şaşırmışlar çünkü erkek bebek heheheh
Çok farklı bir duygu olur ama anne için yaa![]()
![]()
Bence de ya, aldığın her şeyi değiştiriyorsun isim düşündüysen bunca zaman öyle seslendiyse birde bebeğee ![]()
Hiç deme benimde bitane kızım var bide hamileyim doktor kıza benzeti ama benim içimden hep erkek diye geçiyor hamileliğim kızımdaki gibi değil hislerim farklı bilmiyorum m bakalım ![]()
![]()
![]()
Kutunda erkek hissediyorsun demek hehehhe .Ablası ne diyor peki![]()
Aynen ben öyle hisediyorum bilmiyorum karnımın şekli farkli geliyor bana ablası daha küçük 7 aylık daha minik kuşum ![]()
![]()
Enaa senin ikinci erkenci kuş yani![]()
![]()
Sağlıcakla büyüsün yavruşlarınn
Aynen canım baya erkenci kuş hemde amin inşAllah canım benim
🩷
Kaynanama 6 ay kız demişler sonra erkek olabilir demişler erkek doğmuş ![]()
Hemde kaç kere değişti benimki
inancımı yitirmistim
Arkadaşa kız kız dediler bebe bir doğdu tosun paşa
tosun paşa pembeler içinde ![]()
![]()
![]()
Maşallah Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin ![]()
![]()
21: hafdada öyrəndim erkek dedi halada öyle inşallah çıkınca bir süpriz yapmaz temel şeyleri ala bilirsin cinsiyyət gerektirmeyen 20 hafda sonrada tam cinsiyyəti öyrenip diyerlerine alırsın