Erkek dediler bugün. 14. Haftadayim çevrem hep kız bekliyordu hatta kordon dur o karıştırmıştur dediler
E hadii hayırlısı diyelim öyleyse ama her ihtimali bekle 14. Hafta cinsiyet için erken genelde doktprlar 16 18. Haftada söylemeyi tercih ediyor
Alışveriş için beklesem iyi olacak gibi
Çok erken hatta diyebilirim ben ayrıntılı ultrasonu bekliyorum. Benimki 3 hafta sonra ama yine de pek birden alışveriş yapmak istemiyorum. Benim ilk bebeğimin kalbi durdu korku oluyor. Bişi olur diye
Allahım korusun. Sağlıkla kavuştursun inşallah
Aminnn cümlemizinkine sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah
Merhaba kızlar bişey sorucam size doktorunuzun oğlunuz olucak deyipte kızı olan varmı yada kızınız olacak diyi oğlu olan
Benim kuzenime kız demişlerdi bütün kıyafetlerini pembe aldılar doğumdan sonra bebeği kucaklarına verdiklerinde şaşırmışlar çünkü erkek bebek heheheh
Çok farklı bir duygu olur ama anne için yaa
Bence de ya, aldığın her şeyi değiştiriyorsun isim düşündüysen bunca zaman öyle seslendiyse birde bebeğee
Hiç deme benimde bitane kızım var bide hamileyim doktor kıza benzeti ama benim içimden hep erkek diye geçiyor hamileliğim kızımdaki gibi değil hislerim farklı bilmiyorum m bakalım
Kutunda erkek hissediyorsun demek hehehhe .Ablası ne diyor peki
Aynen ben öyle hisediyorum bilmiyorum karnımın şekli farkli geliyor bana ablası daha küçük 7 aylık daha minik kuşum
Enaa senin ikinci erkenci kuş yani Sağlıcakla büyüsün yavruşlarınn
Aynen canım baya erkenci kuş hemde amin inşAllah canım benim 🩷
Kaynanama 6 ay kız demişler sonra erkek olabilir demişler erkek doğmuş
Hemde kaç kere değişti benimki inancımı yitirmistim
Arkadaşa kız kız dediler bebe bir doğdu tosun paşa tosun paşa pembeler içinde
Maşallah Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin
21: hafdada öyrəndim erkek dedi halada öyle inşallah çıkınca bir süpriz yapmaz temel şeyleri ala bilirsin cinsiyyət gerektirmeyen 20 hafda sonrada tam cinsiyyəti öyrenip diyerlerine alırsın