Sonradan Bebeğinin Cinsiyeti değişen var mı

Erkek dediler bugün. 14. Haftadayim çevrem hep kız bekliyordu :rofl:hatta kordon dur o karıştırmıştur dediler​ :joy::joy:

1 Beğeni

E hadii hayırlısı diyelim öyleyse :smiley: ama her ihtimali bekle 14. Hafta cinsiyet için erken genelde doktprlar 16 18. Haftada söylemeyi tercih ediyor

1 Beğeni

Alışveriş için beklesem iyi olacak gibi :joy::joy:

Çok erken hatta diyebilirim :smiley: ben ayrıntılı ultrasonu bekliyorum. Benimki 3 hafta sonra ama yine de pek birden alışveriş yapmak istemiyorum. Benim ilk bebeğimin kalbi durdu korku oluyor. Bişi olur diye

1 Beğeni

Allahım korusun. Sağlıkla kavuştursun inşallah :heart:

1 Beğeni

Aminnn cümlemizinkine sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah :blush: :heart:

1 Beğeni

Merhaba kızlar bişey sorucam size doktorunuzun oğlunuz olucak deyipte kızı olan varmı yada kızınız olacak diyi oğlu olan :thinking:

Benim kuzenime kız demişlerdi bütün kıyafetlerini pembe aldılar doğumdan sonra bebeği kucaklarına verdiklerinde şaşırmışlar çünkü erkek bebek heheheh

1 Beğeni

Çok farklı bir duygu olur ama anne için yaa​:joy::face_holding_back_tears:

Bence de ya, aldığın her şeyi değiştiriyorsun isim düşündüysen bunca zaman öyle seslendiyse birde bebeğee :grinning:

Hiç deme benimde bitane kızım var bide hamileyim doktor kıza benzeti ama benim içimden hep erkek diye geçiyor hamileliğim kızımdaki gibi değil hislerim farklı bilmiyorum m bakalım :joy::joy::joy:

Kutunda erkek hissediyorsun demek hehehhe .Ablası ne diyor peki​:grinning:

Aynen ben öyle hisediyorum bilmiyorum karnımın şekli farkli geliyor bana ablası daha küçük 7 aylık daha minik kuşum :face_holding_back_tears::sparkling_heart:

Enaa senin ikinci erkenci kuş yani​:innocent::innocent::innocent: Sağlıcakla büyüsün yavruşlarınn

Aynen canım baya erkenci kuş hemde amin inşAllah canım benim :heart:🩷

1 Beğeni

Kaynanama 6 ay kız demişler sonra erkek olabilir demişler erkek doğmuş :rofl:

Hemde kaç kere değişti benimki​:joy: inancımı yitirmistim

1 Beğeni

Arkadaşa kız kız dediler bebe bir doğdu tosun paşa​:joy: tosun paşa pembeler içinde :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Maşallah Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin :rofl::revolving_hearts:

1 Beğeni

21: hafdada öyrəndim erkek dedi halada öyle inşallah çıkınca bir süpriz yapmaz temel şeyleri ala bilirsin cinsiyyət gerektirmeyen 20 hafda sonrada tam cinsiyyəti öyrenip diyerlerine alırsın