Arkadaşlar merhaba 13 haftalık hamileyim doktor kesin olmamakla beraber kız gibi gördüm dedi 3 hafta sonra kesin bakarız dedi üç haftaya cinsiyet değişebilir mi ? @tecrübeli-anneler
Valla banada 12 haftalıkken kız dedi 15 haftalıkken yine gittim yine kız dedi 19 ken yine kız dedi ama ben hala yanılma payı var diyebiliyorum kendi kendime
Bana da oğlumdayken %90 kız dedi 2 hafta sonra kesinleşir dedi gittik erkek dedi şok olduk üzülmüştüm ne yalan söyleyeyim.Şimdi 2.ye hamileyim geçen hafta kıza benziyor dedi bu hafta kesin söyleyecek ama korkuyorum değişmesinden yine çok tecrübeli doktorsa eğer değişeceğini sanmıyorum seninde inşallah değişmez bir kızı olsun istiyor insan
Karnın daki cizgiden belli olur
O nasıl oluyor
Ya hep kız bebek kıyafetlerine baktım çok istiyorum bir kızım olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ama kız bebek çok başka ya
Pazartesi tekrar gideceğim Ama erkek bebeğin pipisi 11 haftada oluşuyor oluşmuş olmaz mıydı 13 hafta
Valla bilemiyorum canım ya benim eltime 5.aya kadar kız demişler sonra erkek demişler belki göstermeyebilir burda da çok var ilk kız denilip sonra erkek denilen
Yaaa üzüldüm umarım değişmez bizimki
İlk başta cinsel organları çıkıntı şeklinde oluyormuş kızsa sonradan içe dönüyormuş bizde ilk erkek sanıyorduk sonra kız olduğunu öğrendik en sağlıklı 18 hafta gibi öğreniliyor bence sağlıkla gelsin bebişler
Sağlıkla gelsinler bakalım hayırlısı
Cinsiyet değişmez arkadaşlar sadece görüntü aldatıp yanıltabilir Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
- Haftada cinsiyet söylendikten sonra ileri haftalarda değişen oldu mu
Merhaba canım aramıza hoş geldin, evet forumda daha sonra cinsiyetin değiştiğini görmüştük
Doğumda bilen değişen olmuştu
Teşekkür ederimm
Bütün hurafeler kız çıktıktan sonra doktor erkek dedi bi şaşkınlığa uğradım merakla doğumu bekliyorum
Bana 14. Haftada kız dediler 18. Haftasında dün gittim yüzde 80 erkek dedi. Ayrıntılı ultrasonda görün netleşir dedi
Kız denilince değişebiliyormuş ama erkekte net belli oluyormuş diyorlar
Erkek diyince de yanılma olabiliyor. Kordon bacak arasında kalıyor. Bazen organ zannediliyor ama bir bakıyolar kızz sana ne dedi doktor