Sonra alırım dediklerimiz

Merhaba hanımlar nasılsınız şu da olsaydı keşke ama onu da sonra alırım dediğin bir şey var mı

Shopping Corona GIF by jjjjjohn

3 Beğeni

Kızımın bayramlığı :joy::joy:

3 Beğeni

Bebek kangurusu aslında almak istiyorum ama ne kadar lazım olur da bilemedigim için yengemden ödünç alacağım kullanıldığına bakış sipariş verecem

2 Beğeni

Ben de sizin gibi diyordum meger çok lazımmış kaliteli güzel bir şey almaktan çekinmeyin. 3 aylıkken kullanmaya başlayabiliyorlar. Geçenlerde eşimin eli alçıya alında bebeği bırakacak kimse de yok bi elimde poşet bi elimde şemsiye kucağimda bebekle ihtiyacımı karşıladım hatta bebek 6 aylık olduğunda kanguru ile gezmek daha keyifli olucak bence kanguru seçerken bacak kısmı ayarlanabilir olmasına dikkat etmelisiniz

3 Beğeni

Mama sandalyesi. Keşke fiyatlar uçmadan alsaydım

6 Beğeni

Çok teşekkür ederim yakın zamanda sipariş edeceğim

1 Beğeni

Bebek arabası icin öyle demiştim nasıl olsa kış geliyor çok lazım olmaz diye ama öyle degilmis hastanede falan cok zorlandım son zamanda en sonunda dün gidip aldım

1 Beğeni

Bim var mı canım oralarda katalog ürünü olarak gelmis 200 küsür falandı fiyatı degerlendirmekk istersen bi bak bakalim :smiling_face:

2 Beğeni

Kanguru çok kullanışlı almanızı öneririm @gulistan

Merhaba valla ne yalan söylim bir bebek arabasına çok ihtiyacım var fiyatlar çok uçuk velayet davası açmıştım çocuklarim için anca avukatın taksitlerini verebiliyorum​:roll_eyes:

Canım şok marketi takip et genelde geliyor Oraya çok uygun fiyatlı Ama cepte şoku yükle. Direk kapına getirsinler.

1 Beğeni

İyi oldu öğrendiğim, sağol çiçeğim :purple_heart:

1 Beğeni

Mama sandalyesi almak istiyorum kararsızım ben de

1 Beğeni

Otura biliyormuki ilkin

2 Beğeni

O kadar çok var ki hangisini yazsam Think Winnie The Pooh GIF

2 Beğeni

Yok ama fiyatlar kalkacak yeni yıldan somra herşeye zam

2 Beğeni

Evet Doğru

2 Beğeni

@Nergiz13 altı sepetli olanlar var onlar kullanışlı diye duydum oyuncaklarını koyuyorsun sepet kısmına fotoyu bulup sana atacağım fotosunu

Bu arkada olanı

1 Beğeni

Almak neyse de evde koyacak yer yok nereye koyabilirim diye bakiyorm evimiz çok küçük 80 metrekare.

2 Beğeni