Merhaba hanımlar nasılsınız şu da olsaydı keşke ama onu da sonra alırım dediğin bir şey var mı
Kızımın bayramlığı
Bebek kangurusu aslında almak istiyorum ama ne kadar lazım olur da bilemedigim için yengemden ödünç alacağım kullanıldığına bakış sipariş verecem
Ben de sizin gibi diyordum meger çok lazımmış kaliteli güzel bir şey almaktan çekinmeyin. 3 aylıkken kullanmaya başlayabiliyorlar. Geçenlerde eşimin eli alçıya alında bebeği bırakacak kimse de yok bi elimde poşet bi elimde şemsiye kucağimda bebekle ihtiyacımı karşıladım hatta bebek 6 aylık olduğunda kanguru ile gezmek daha keyifli olucak bence kanguru seçerken bacak kısmı ayarlanabilir olmasına dikkat etmelisiniz
Mama sandalyesi. Keşke fiyatlar uçmadan alsaydım
Çok teşekkür ederim yakın zamanda sipariş edeceğim
Bebek arabası icin öyle demiştim nasıl olsa kış geliyor çok lazım olmaz diye ama öyle degilmis hastanede falan cok zorlandım son zamanda en sonunda dün gidip aldım
Bim var mı canım oralarda katalog ürünü olarak gelmis 200 küsür falandı fiyatı degerlendirmekk istersen bi bak bakalim
Kanguru çok kullanışlı almanızı öneririm @gulistan
Merhaba valla ne yalan söylim bir bebek arabasına çok ihtiyacım var fiyatlar çok uçuk velayet davası açmıştım çocuklarim için anca avukatın taksitlerini verebiliyorum
Canım şok marketi takip et genelde geliyor Oraya çok uygun fiyatlı Ama cepte şoku yükle. Direk kapına getirsinler.
İyi oldu öğrendiğim, sağol çiçeğim
Mama sandalyesi almak istiyorum kararsızım ben de
Otura biliyormuki ilkin
O kadar çok var ki hangisini yazsam
Yok ama fiyatlar kalkacak yeni yıldan somra herşeye zam
Evet Doğru
@Nergiz13 altı sepetli olanlar var onlar kullanışlı diye duydum oyuncaklarını koyuyorsun sepet kısmına fotoyu bulup sana atacağım fotosunu
Bu arkada olanı
Almak neyse de evde koyacak yer yok nereye koyabilirim diye bakiyorm evimiz çok küçük 80 metrekare.