Sonra alırım dediklerimiz

Bu sefer Ömer için değilde kendime göre birşey atacağım buraya.İndirme girmesini bekliyorum almak için.:grin:

Günümüzün evlerine göre yine büyük biz tokiye taşınıcaz 63 m²

Sana çok yakışır güzel günlerde kullan arkadaşım :smiling_face_with_three_hearts:

@Zühre @ezgi-y @afrikanın_gelini54 @Nergiz13 @Sevane @Fatma26 sizin var mı? :smiling_face_with_three_hearts:

Ana kucağı :smiling_face_with_tear: Hala erteliyorum.

Mama sandalyesi​:melting_face:

Trendyol da indirimli var ben hiç kullanışlı görmüyorum boşa yer kaplayacak

Mama sandalyesi almadık birde yürüteç ,indirime girince alırız inşallah ,sen neleri almadın daha arkadaşım.

Bebek arabası vardı iste onu aldım bi mama sandalyemiz var sonra alırım dedigim haa tabii birde trenyol favoriler var :grin: sonra alırım dediklerimle dolu

Mama sandalyesine mi yer kaplıyor dedinSenin sonra alırımda neler var anniş :smiling_face_with_three_hearts:

Çook teşekkür ederim​:heart::smiling_face_with_three_hearts:

Kendime ve evlatlarima alacaklarim var say say bitmez evet mama sandalyesi için dedim ben miraç da aldım gereksiz gördüm arkadaşıma verdim tekrar kutusuna koyup o dabir ay kullanıp satmış dolap uygulamasinda :joy:

Bizim buradaki tokiler 85 m2 ve çok tatlılar gerçekten kutu gibi

Kız sen trendyol favorilerine baksan hohoo ben favorilediklerimi alsam evimde yer olmaz

@Cansu telefon bozulmasaydi sana tek tek fotoğraf atardım sen bikardin resmen

Aynı kürkten bende de var . kesinlikle al ve aldır . bayılıyorum her giydiğimde iyi ki almışım diyorum

Aynı benimde yeminle hele cocuk kıyafetleri falan 10 cocuk giydirir büyütürsün almak istediklerimle :joy: arada bi girip favoriye aldığım ürünlere bakıyorum kendimi tatmin etmek icin o apayrı bir keyif :joy::joy:

Onlar hep orda kalıyor :smiley: sonra alırım diye diye bebeğin kullanacağı zaman geçti :joy:

Kiabinin bebek tulumlari cok iyi kislik tulumlari Ozellikle

Sunlardan aldim Bir bedende buyuk aliyorum genellikle corap giydiriyorum disina fazlasiyla tutuyo

Bebek odasındaki yatağı sonra alırız demiştik, dayanamadık aldık​:joy:

Bebek için kirli sepetini sonra alırız demiştik, geçen gece yine gaza gelip aldım​:joy:

Yenidoğan zıbını yokmuş yavrumun, daha sonra alırız diye diye çocuk doğacak, onu da hemen panikle sipariş verdim​:joy:

Başka panikle sipariş vermem gereken şey varsa dürtün kızlar beni, yoksa yavrum kendi işe girince alacak​:joy::joy::joy: