Son fotoğraflar artık 🥹

32+6 benkm daha var herhalde ama gercekten cok sicak Allah kolayliklar versin bize :face_holding_back_tears:

5 Beğeni

Evet çekilmiyor nefretlik geldi artık :hot_face:bu arada adaşımsın :hugs::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Evet :smiling_face_with_three_hearts: Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Amin inşallah :pray:t2: sende aynı şekilde kız mı erkek senin

1 Beğeni

Kiz benimki senin ne ve kac haftalik

Kız 4 gün sonra doğum var benim

1 Beğeni

Sağlıkla gelsin :ribbon:

Amin inşallah :pray:t2: herkesin bebeği sağ Salim gelsin anneler en kısa zamanda sağlığına kavuşsun :smiling_face_with_three_hearts::bouquet::white_heart:

3 Beğeni

Hey masallah Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin canim :smiling_face_with_three_hearts:

Amin inşallah :pray:t2: şeninde az var zaman hemen geçiyor ya hamile olmaya öyle alıştım ki artık karnıma olmayacak biraz tuhafıma gidiyor :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ben cok zorlanıyorum ya hiç kiloya aliskin degilim, her yerim agriyor sanki pıtır pıtır olmayi özledim

1 Beğeni

Foto atacaktim ama emin olamadım herkese açık mı acaba bu forum :thinking:

Doğumdan sonra eski formuna kavuşursun bir şekilde çok mu kilo aldın onun çoğu ödem aslında

1 Beğeni

Benim pek bilgim yok admin bilir @admin

Ayyy ne guzel ya ALLAH yardımcın olsun yarabbim bızede gostersın ınsalar bole az gun beklemeyı gercekten sıcaklar falan zaman gecmıyor katlanılmıyor cok zor gecıyor

1 Beğeni

Amin inşallah :pray:t2: sorma sıcakta dışarıda çıkılmıyor çarpar adamı tansiyon düşebilir ben bir kaç kez öyle oldum ablalar geldi üzerime su falan döktüler fenalaşmıştım Allah kimsenin başına vermesin dünyaya bir canlı getirmek çok zor Annelerin hakkı bundan ödenmez demek ki hamile olunca anladım

Aynen ole gercekten bugun bende esıme soyledim bosuna cennet annelerın ayaklarımda denmıyor dıye oda goruyor gercekten zor ALLAH hepımıze yardım etsin ınsallah saflıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın senınde ALLAH yardımcın olsun ınsallah biır anda olup bıter her sey hıc zorluk cekmezsın​:pray:

Amin inşallah :pray:t2: Doğum hikayemi yazacağım zaten bakalım neler bekliyor beni :rofl:

1 Beğeni

12 kilo aldim bu bile cok fazla bana

Aslında dikkat etsen bile kilo alıyorsun ki hamilelikte bilmem ne hormonu varmış sen istemesen bile sana kilo aldırıyor

1 Beğeni