Son fotoğraflar artık 🥹

Doktorlar kafayı yemıs anca gıdınce can sıkıyorlar baska bısey degol gercekten anca dan dun konusmayı ıyı sanıyorlar takmıslar bır kıloya

3 Beğeni

Normal tabi canım herkesinki bir olmuyor asıl dr un demesi lazım bunu… Benim karnımda çok büyük 20 haftadan beride normalden hep büyük oldu az kilo aldım ama büyük yani yapım da böyle​:see_no_evil:

Teşekkür ederim kuzum benim :heart: içinizde can büyüyor napalım yani değil mi doktorlar işine baksın sadece :joy:

1 Beğeni

34 haftadan

7 Beğeni

Evet malesef öyle aşermeyi şımarıklıktan sayan doktorlar bile var

1 Beğeni

Arkadaşım doğum yaptı daha yenilerde sanki hiç hamile değilmiş gibiydi 9. Ayda bile belli belirsiz göbeği vardı valla elimizde olan birşey değil yapcak biseyimiz yok

1 Beğeni

4 Beğeni

39+1

5 Beğeni

26 haftalık olduk :heartpulse::smiling_face:

5 Beğeni

Maşallah :smiling_face:illk gebelik degilse karin biraz daha büyük oluyo benim 3.:face_with_peeking_eye: göbegim aldi başını gidiyo maşallah :rofl: 2.gebelikte bu göbekle doguma gitmistim ben o derecee :joy:

İlk gebeliğim ama karnım büyük 3. Aydan sonra cikmaya basladi şu an zaten belli artk iyice

Himm anladim bünye meselesi demekki :smiling_face: bende 25 haftaligim son adet tarihin ne benim 19 ocak :heart_eyes:

17 Ocak da benim :joy:

Hihi :joy: ay cok heycanli ya kendim gibi ayni tarihli birini buldum

Evet ya katılıyorum :joy: cinsiyet ne peki

1 Beğeni

Nerelisin ben bolu 36 yasindayim 2 kızım var buda erkek olucak inşallah :heart_eyes: senin bebisin cinsiyeti ne canım

29 yaşımdayım bende Kütahyalıyim benimde erkek nasip olursa çok memnun oldum tanıştığıma :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Maşallah :smiling_face_with_three_hearts:Bende memnun oldum canim :heart_eyes:

1 Beğeni

Kızlar hepimiz çok güzeliz maşallah bize :smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears::nazar_amulet:Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. :smiling_face::relieved:

2 Beğeni

Amiiinnn canım :face_holding_back_tears:

1 Beğeni