Canım biz ![]()
Kendime teselli arıyorumdur ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahah araştır
Canım ben bugün hastaneye gitim bebeğin kilosu 3 kilo 400 gr dedi 38+2 oldum acaba kilosu çok mu ben normal yapmayı korktum açıkçası ![]()
![]()
öyle tabş
Kuzum ne güzel işte Tombiş bebeğin olucak ![]()
kilolu olunca normal yapmak zor dimi
o zaman sende sezaryen olursun tabi doktorun ne derse o içine sineni tercih edersin ![]()
Benimki devlet olduğu için kendi isteğime bağlı değil sezeryan
Bebegin cınsıyetı kızmı erkekmı erkek ben oglumu 3 800 gram dogurmustum boyu uzundu yapılıydı ama tonbıste degıldı sıslıgı vardı sadece ılk dogdugunda gectı yanı erkek çocukları yapılı oluyor kızdan korkma hemde normal dogum yaptım
Benimki erkek vallah artık bilmiyorum iri mi şişmi hiç bilmiyorum biraz korku var normal doğumdan![]()
Yok yok hıc korkma dedıgım gıbı zorda olmuyor erkek cocuklar ıyı yapılı oluyor biraz ama ben 4 avazda dogurmustum sadece sancı geceden basladı ertesi güne kadar bekledım açılmayı ama dogum cok kolaydı yanı guclu ıkınman yetıyor 4 kılı doguran var normal dogumda senınkı ıyı haftasına gore. ALLAH yardım edıyor merak etme
Devlette öyle bir şey mi var bunu bilmiyordum
İnşallah canım doğuma kadar 4 kilo olur desene ![]()
![]()
Aslında hiç sormadım ama öyledir heralde ![]()
Kizlar bide aşırı ishal oluyorum öyle böyle değil su gibi resmen bunun için ne yapmalıyım yada ne için öyle oluyorum ![]()
Olmaz olmaz sadece karbondıdrat a dikkat et biraz doktor banada ole soyledı o kadar olmaz zaten olmussun 38+2 heran bebıs gele bılır artık tamamlamıssın zaten
Ben 36 hafta 4 günlügüm 3 kilo simdiden doktor bu gidisle 4 300 gr falan olur bebek gunune kadar beklerse dedi ![]()
İkinci bebegim 4 kilo 10 gr olmustu normal dogumla
Ben sordum doktor 4 kilo üzerini normal dogumla hicbir hekim riske atmaz dedi bebek iri oldugu icin omuzu takilip zarar gorebilirmis ama planli sezeryan olmiycakmis bnmki en azindan son haftaya kadar beklerse o anki duruma gore sezeryana alabilirler dedi
Karbonhidrat ne demek canım evet doğuma yakın oldum artık benim doğumum normal olacağı için bu ishale bir çare bulmalıyım çok aşırı oluyorum geceden beri lavaboya gidiyorum neyden kaynaklı bu
Maşallah canım ![]()