Son anda değişen doğum hikayem 🍀

Amin canım Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

Kız sen doğurdunmuu :slightly_smiling_face:Tebrik ederim analı babalı büyüsün.:heart::heart:

1 Beğeni

Evetttt :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: çok teşekkür ederim :purple_heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ayyy merakla baslyayim okuma Bismillah​:heart_eyes::heart_eyes:vakit bulsam bende paylasacam

1 Beğeni

:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: ay çok merak ediyorum beni mutlaka etiketle :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart: benim doğumum 1 Şubat’ta oldu çok şükür sağ salim kucagimiza aldık​:cherry_blossom:doğum hikayemi paylasmaya fırsatım olmadı bı türlü. Rabbim bütün annelerin doğumunun güzel geçmesini nasıp etsin inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Tabikide etiketlerim canim benim,. Valla okumaya basladigimda yarim kaldı bebeklerim yuzunden :joy: . Şimdi okudum kaldığm yerden devam etdim. Benimkinede cok benzemis senin doğum hikayen tek fark sen sezeryan olmuşsun peki sezeryandan sonra hızlımı toparlandın ağrıların cokmu oldu ?. Evet bende devletde yaptım ve cok cok iyi insanlara rast geldim , ama ilk doğdumumda ayni hastanede oldu ama doktorıar travma yaşatdı dover gibi cok canimi yaktilar. 2cimdede korkakda olsa yine ayni hastaneyi seçtim belki busefer iyi doktora denk gelirim deidm gerçekden ozel yada devlet fark etmiyor doktorlar cok onemli

1 Beğeni

Çok şükür çok sevindim , sağlıkla hayırlısıyla büyüsün inşallah hayırlı olsun :heart_eyes: hikayeni paylaştığın zaman beni de etiketlersin merak ettim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

:sweat_smile::sweat_smile: bebişler varken bir işi zor yapıyoruz çok normal. İlk üç gün çok kötüydü ağrılar sızılar felan ama 5. günde kendime geldim diyebilirim ağrılarımsa bir haftaya azaldı baya toparlandım kendime geldim. Aaa şimdi daha çok merak ettim hikayeni :heart_eyes::heart_eyes: dediğin gibi hastane değil doktor önemli

Çok teşekkür ederim cumlemizin inşallah :palms_up_together::heart:tabiki etiketlerim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni