Son anda değişen doğum hikayem 🍀

Okurken cok duygulandim gercekten benimde basima geldi ilk kizim normal iken 2.kizim 34 haftalik agir enfeksiyon sonrası dogum sancim başlamıştı bana atesimin 40 oldugunu ama acilmamin 4 cm oldugunu söylediler atesi dusurmeden normal dogum yapamazsin dediler acilmayi durdurup ciger geliştirici verdiler 7 gun yattim ve atesim birturlu dusmedi tam 21 tane serum yedim hergun doktor degisiyordu benim kendi doktorum normal dogum yaparsin gayette bebek buyuk dedi ama diğer doktorlar sezeryan olmasi gerekio dedi ve bende artik beni alin sezeryan yapin dedim 35 haftalik sezeryana alindim cook korktum tabi ozellikle sondadan :sweat_smile:Bebegim dogdugunda 2 kez kordon dolanmis boynuna ama cok saglikli kucagima aldim sukur simdide 5 sene gecti aradan insallah normal dogum olur cok duydum sezeryan sonrasi normal dogumu

3 Beğeni

Valla gözüm dola dola okudum Rabb’im hayirli Salih sağlıklı bir evlat olmayı nasip etsin Analı babalı büyütürsun insAAllah

1 Beğeni

Amin :palms_up_together:t4: çok teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: duyguları hissettirebildiysem ne mutlu bana :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin :palms_up_together:t4: gerçekten her şeye rağmen sonucun güzel olması çok Şükür :palms_up_together:t4::smiling_face_with_three_hearts: çok teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin :palms_up_together:t4: çok teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Siz de zor, telaşlı zamanlar geçirmişsiniz ama her şeye rağmen bebeğiniz ve siz sağlıklısınız çok şükür :palms_up_together:t4::smiling_face_with_three_hearts: önemli olanda zaten bu nasıl geldiği önemli değil. Ben de duydum sezeryan sonrası normal doğumu, aradan da 5 sene geçmiş güzel iyi bir doktor araştırın bunun için :heart_eyes: teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts:

Amin :palms_up_together:t4::smiling_face_with_three_hearts: çok teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts: o duyguları hissettirebildiysem ne mutlu bana :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

O kadar duygulandım ki​:face_holding_back_tears: bizimle paylaştığın için teşekkürler, sen hem çok güçlü hem de çok pozitif bir annesin​:gift_heart: lohusalığın hayırlı olsun, rabbim bebeğine ve sana sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah​:sparkling_heart:

1 Beğeni

Çok şükür sağlıkla kucağınıza almışsınız artk tadını çıkarın :heart_eyes: bu arada hangi hastanede doğum yaptınız

1 Beğeni

:smiling_face_with_three_hearts::heart::cherry_blossom: insAAllah bende sağ salim alırım kucağıma amin

1 Beğeni

Ne güzel anlatmışsınız umarım bizimde kolay geçer dogumumuz :hugs::palms_up_together:t2::heart:

1 Beğeni

Gözünüz aydın :star2:Rabbim evladıniza ve size sağlık sıhhat versin inşallah :cherry_blossom: hayırlı,sağlıklı,uzun ömürleri olsun​:palms_up_together:

1 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün saglıcakla buyutun miniginizi hayırlı saglıklı uzun omurler versin Rabbim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok çok teşekkür ederim böyle düşünmen beni çok mutlu etti :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: ben de o duyguyu hissettirebildiğime çok sevindim :heart_eyes: inşallah :palms_up_together:t4:

1 Beğeni

Çok şükür sağ olun :palms_up_together:t4::smiling_face_with_three_hearts: İzmir’in Urla ilçesinde Urla devlet hastanesi :heart_eyes:

İnşallah doğumunuz çok güzel, rahat, kolay geçer . Rabbim doğumuzunu kolaylaştırsın :palms_up_together:t4: sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah :palms_up_together:t4::palms_up_together:t4:

1 Beğeni

Amin :palms_up_together:t4: Rabbim doğumunuzu kolaylaştırsın :palms_up_together:t4: İnşallah doğumunuz güzel, rahat, kolay geçer :palms_up_together:t4: sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah :palms_up_together:t4:

Amin :palms_up_together:t4: çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: İnşallah sizin de doğumunun güzel, rahat, kolay geçer :palms_up_together:t4: sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah :palms_up_together:t4:

1 Beğeni

Amin :palms_up_together:t4: çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: