Okurken cok duygulandim gercekten benimde basima geldi ilk kizim normal iken 2.kizim 34 haftalik agir enfeksiyon sonrası dogum sancim başlamıştı bana atesimin 40 oldugunu ama acilmamin 4 cm oldugunu söylediler atesi dusurmeden normal dogum yapamazsin dediler acilmayi durdurup ciger geliştirici verdiler 7 gun yattim ve atesim birturlu dusmedi tam 21 tane serum yedim hergun doktor degisiyordu benim kendi doktorum normal dogum yaparsin gayette bebek buyuk dedi ama diğer doktorlar sezeryan olmasi gerekio dedi ve bende artik beni alin sezeryan yapin dedim 35 haftalik sezeryana alindim cook korktum tabi ozellikle sondadan Bebegim dogdugunda 2 kez kordon dolanmis boynuna ama cok saglikli kucagima aldim sukur simdide 5 sene gecti aradan insallah normal dogum olur cok duydum sezeryan sonrasi normal dogumu
Valla gözüm dola dola okudum Rabb’im hayirli Salih sağlıklı bir evlat olmayı nasip etsin Analı babalı büyütürsun insAAllah
Amin çok teşekkür ederiz
Çok teşekkür ederim duyguları hissettirebildiysem ne mutlu bana
Amin gerçekten her şeye rağmen sonucun güzel olması çok Şükür
çok teşekkür ederiz
Amin çok teşekkür ederiz
Siz de zor, telaşlı zamanlar geçirmişsiniz ama her şeye rağmen bebeğiniz ve siz sağlıklısınız çok şükür önemli olanda zaten bu nasıl geldiği önemli değil. Ben de duydum sezeryan sonrası normal doğumu, aradan da 5 sene geçmiş güzel iyi bir doktor araştırın bunun için
teşekkür ederiz
Amin çok teşekkür ederiz
o duyguları hissettirebildiysem ne mutlu bana
O kadar duygulandım ki bizimle paylaştığın için teşekkürler, sen hem çok güçlü hem de çok pozitif bir annesin
lohusalığın hayırlı olsun, rabbim bebeğine ve sana sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah
Çok şükür sağlıkla kucağınıza almışsınız artk tadını çıkarın bu arada hangi hastanede doğum yaptınız
insAAllah bende sağ salim alırım kucağıma amin
Ne güzel anlatmışsınız umarım bizimde kolay geçer dogumumuz
Gözünüz aydın Rabbim evladıniza ve size sağlık sıhhat versin inşallah
hayırlı,sağlıklı,uzun ömürleri olsun
Allah analı babalı büyütsün saglıcakla buyutun miniginizi hayırlı saglıklı uzun omurler versin Rabbim
Çok çok teşekkür ederim böyle düşünmen beni çok mutlu etti ben de o duyguyu hissettirebildiğime çok sevindim
inşallah
Çok şükür sağ olun İzmir’in Urla ilçesinde Urla devlet hastanesi
İnşallah doğumunuz çok güzel, rahat, kolay geçer . Rabbim doğumuzunu kolaylaştırsın sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin Rabbim doğumunuzu kolaylaştırsın
İnşallah doğumunuz güzel, rahat, kolay geçer
sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin çok teşekkür ederim
İnşallah sizin de doğumunun güzel, rahat, kolay geçer
sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin çok teşekkür ederim