Sen de çoktan 3. Seviye olmuşsun ![]()
Kaçıncı seviye olduğumuzu nerden görüyoruz ki ![]()
![]()
Fotoğrafının yanındaki 3 tane alt alta çizgiye bas
Daha fazla de (yukardan 3. Yerde)
Gruplar de
En en aşağıda leveller yazıyor
@NURAN level 3 olduğunu gördüm.
Ben level 4 olduğumu görüyorum ama adım level 1,2,3 ve dörtte var
Sizin de öyle
Level 3sün ama ismin level1,2 ve 3te de var
@Cansu Bende görünmedi leveller. Öğrendiğim iyi oldu ![]()
1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Beta hcg artışı nasıl olmalı
Günaydıng kız
iyiyim ben sen nasılsın güzel hanım?
Günaydın kız
İyiyim arkadaşım sen nasılsın günün nasıl geçiyor ![]()
Ben seviyemi göremiyorum temel yazıyor o mu acaba?
Şuan ikinci seviye olarak görünüyorsunuz ![]()
Sağolun galiba 3 te sizlere katılabilcem sohbette öyle değil mi?
Şuan sohbet tadilatta. (Şuan kimse kullanamıyor)
Yakın zamanda bakımdan çıkmasını bekliyoruz
@admin hanıma sohbet üçüncü seviye olması için fikir sunuldu. Henüz yönetici hanım fikrini söylemedi.
Sanırım kullanıcıların fikrini merak ediyor eminim şuan bizi gözlemliyor ve gözetliyordur ![]()
![]()
@Funda Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.
@admin hanım, 2. Seviye olan kullanıcı 3. Seviye olması için neler yapmalı bizimle paylaşmak ister misiniz![]()
3.seviye olmasındaki sebep ne merak ettim tabii bilmek isterim. Kural neyse ona uymak da isterim. Burayı sevdim çoğu konuda birbirimize yardımcı olmak beni iyi hissettiriyor.
Sen dedigin yerden seviyemi bulamadım,aynı dedigin gibi yaptım ama karşima en son gruplar girdi Ağustos annesi gurubu Ekim annesi grubu ve s.
Android ve ios değişiyor sanırım ben de dediğiniz gibi yaptım en aşağıda sadece grupları görebiliyorum ![]()
Sohbetin amacı gündelik konuları konuşmak. Yeni üyeler konu olarak açılması gereken konuları sohbette konuşuyor. Sohbet mesajları ise 30 gün sonra otomatik siliniyor. Benzer sorunları yaşayan hamileler bunları göremiyor ve tekrar tekrar konuşulmak zorunda kalınıyor. Bu yüzden sınırlamak zorunda kaldım. Her defasında foruma yeni gelen üyelere bunu hatırlatmak eski üyeleri de sıkacak. Bu yüzden 3. Seviye kullanıcılar eski forum üyeleri olacağı için kuralları biliyor olacağından sadece3. Seviye kullanıcılara açtım şu an.
Ne kadar da cahiliz ha bide çocuk bakcaz ![]()
Bende bulamadım ![]()
Çocuk bakmakla bunun ne alakası var kız
kendi kendine yüklenmeye mi başladin.
Hava al gel yüklenme kendine
Bir ben görebiliyormuşum zaten ![]()