@Cansu iyiyim canim sen nasılsın?
Evet ya oku canım zaten aramizda sen okuyorsun en çok her kesin yazdigini sonuna kadar
Teşekkürler canim benim
Teşekkür ederim ben de iyiyim.
En çok neler olmuş neler bitmiş ben öğreniyorum
aynen @Cansu
İyiyiz teşekkürler sen nasılsın
Ben uygulamaya bayağıdır forum olarak giriş yapmıyordum o yüzden güncel duyurulardan haberim yoktu
Olsun arkadaşım seni tekrar görmek çok güzel
@Cansu Gayet iyiyim canım, sen nasılsın
Teşekkür ederim ben de iyiyim
Seviye 2 ye geçebilmek de biraz zor olacaktır umarım. Lüzumsuz yere gerginlikler oluyor sonra @admin
Bence seviye 3 olanlar sohbette aktif olmalı
Uygulama içi cıvıl cıvıl. Yeri geliyor uygulama içinde konular içinde goy goy yapıyoruz.
Kimseyi yargılamadan dinliyoruz cevap veriyoruz.
Daha çok cevap yazdı konu açtı bizimle derdini paylaştı diye memnun oluyoruz
Bir soru soruyoruz eskiden cevap için günlerce bekliyorduk. Şimdi çok daha iyi.
Biz nasıl da hiç bi konu cevapsız kalmasın diye çırpınıyoruz. Hüm hamileler biraz gayret gösterse kimsenin sorusu cevapsız kalmaz.
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.
Allah razi olsun bak sen ne güzel başından geçenleri anlatıyorsun.
Sohbet de çok aktif olanlara mukafat olsun
@Esma @admin
Kızlar burdan fotoğraf paylaşmak için gif in yanındaki ok isaretine mi basıyoruz ?
Konu üzerine daha evvel de konuşmustuk. Doğumdan sonra gelip tecrübelerimi paylaşacağım dedim size. Gelmeyecek olsam vaat etmezdim. Şimdide çok şükür oğlan izin veriyor da vakit ayirabiliyorum buraya. Sohbet kısmına gelince. Bana kalırsa hatalı tarafın kısıtlanması gerekir sohbette olsun, konu açarken olsun. Bireysel bir önlem alınmalı bunun için. Seviye 3 e gelebilmek için kişinin uzun süre aktif kalması gerekecekse mesela ben katılamam çünkü ilgilenmem gereken bir bebeğim var halen daha birbirimize alışmaya çabalıyoruz. Ve hayir bu şekilde bir önlem alınmaması buradaki başarabildiğim aktifligi etkilemeyecek. Pire için yorgan yakmam
İyim siz nasilsiniz
Evet arkadaşım
Teşekkür ederim ben de iyiyim
Hatalı taraftan kastettiğini anlamadım
@Cansu seviye 2. Seviye 3 ne anlamadım ben konuyu şimdi
Sohbet aktifken sadece ikinci seviye olanlar sohbette yorum yazabiliyordu
Sen şuan zaten 3. Levelsin
- Seviye için şartlar nedir mesela.