Merhaba kızlar. Sohbeti daha da hızlandırmak için bir süre bakıma alıyorum. Yakın zamanda tekrar açılmış olacak. Sohbet açılana kadar konu açabilirsiniz
Sohbet yeniden aktif edildiğinde sadece seviye 2 olan kullanıcılar sohbeti kullanabilecek.
Merhaba kızlar. Sohbeti daha da hızlandırmak için bir süre bakıma alıyorum. Yakın zamanda tekrar açılmış olacak. Sohbet açılana kadar konu açabilirsiniz
Sohbet yeniden aktif edildiğinde sadece seviye 2 olan kullanıcılar sohbeti kullanabilecek.
Seviye 2 olmak için ne yapabiliriz.
Bende onu arıyordumtam sana sorcakdım
E beki bunlari yapamassak konuşiycakmiyiz
Konu açmak da aslında keyifli, seninle aynı durumu yaşamıs kişiler tecrübesini paylaşıyor, benim çanta hazırlamam gerektiğinde konular arasında kolaylıkla bulabilirim genel sohbet mesajları 1 ay sonra siliniyor. Dün her an uygulamaya giremedim. Müsait olduğumda, mesajları geri dönüp okumak çok zor oldu. Ben okumak için çabalamasam dün hamilelikte bunalım konusunu göremeyecektim. Gördüm ve yalnız olmadığımı bildim. Konu olarak açılsaydı uygulamaya 5 saat sonra giren kişi de rahat görür.
Seviye iki olmak seni uygulamada daha tecrübeli yapar.
Yönetici daha iyi imkanlar sunmak için çabalıyor. Bence destek olmalıyız. Genel sohbet bakımda yakinda tekrar gelecek. Elimizden tamamen almadı ki.
Ocak ayından beri uygulamadayım. Yöneticiye hangi öneride bulunsam hepsini dikkate aldı. Bir kere bile kızmadı hayır demedi. Şimdi yönetici bizden bir şey istedi çok mu?
Sohbet artık yeniden aktif
Teşekkür ederiz @admin elllerine sağlık.
Sohbet nereye kayboldu?
Merhaba kizlar bende bakiyoruç sohbet nereye gitdi benim bloklandim siz nasil isderseniz ole olsun
Dün akşam benimki gidip geliyordu komple kalkmış ya şimdi aaaa daha yeni fark ettim komple gittiğini
Arkadaşlar size günaydın demeye çok alışmışım. Sohbet tadilatta olunca kendimi bi yalnız hissettim.
Nasılsınız
Gunaydin @Cansu
Günaydın
Gunaydin guzel anneler
Gunaydi vallah bende her sabah bura koşub size Gunaydin yazardim ozlediç yaa sanki neyse catmir
Günaydınn günaydnn
@Hava @Fidan1 @Nergiz13 @Cesurumm
Nasılsınız
Bir gecede neler olmuş böyle hepsini keyifle okuyorum.
@Yusifin-annesi @Busea @NURAN @nisan_annesi @eceaydın @Mutlubiranne_1 Diyorum ben size sohbete önemli şeyleri yazmayın gider diyorum. Beni dinlemiyorsunuz
İyi ki sıla’nın hava’nın doğum öneli bilgilerini yakaladım.
Yarina bayagi hazirliycam konu
En az 20 konu ozaman daha rahat
Faydalanirsiniz hepsini bi toparlayayim
Bugun.