Kızlar sizin hediyelikler hazır mı, hadi hazır olanlar paylaşsın
@Bskbyz çoook güzel olmuş, yazı ayrıca harika
Mevlütte bole seyler yaptirip dagitirim die dusunuyorum oyuzden hazir degil acacak ustune yazi yazdiririm diye tasarliyoeum kendimce
Teşekkür ederimmm
Aaa nerden yaptırdin canım bunu
Bizde mevlütte yemek vereceğimiz için bir daha hediyelik yaptirmicaz o yüzden bende doğumuna yaptırdım ama mevlütte yaptirmalik çok güzel şeylerde var gerçekten
Çikolataları trendyoldan aldım hediyelikleri İnstagram da bir sayfadan sipariş verdim çok hızlı bir şekilde geldi hepsi
Güzelmiş canım bende kapı süsü çikolata istiyorum doğumda
Çok güzel olmuş ben şahsen yedirip icirmekten yanayım gelen misafirlerimi. Biz kurban kesip dağıtıyoruz. ilk çocuğumda öyle yapmıştık mevlütte. Bunda da öyle yapacağım. Gereksiz masraf gibi geliyor bana hediyelik. Yanlış anlamayın buda çok ince bir düşünce tabiki
Benim sipariş verdiğim sayfada çok güzel kapı süsleri var sayfanın adı almiladesing
Biz hastanede böyle vericez eve ziyarete gelenlere yemekte vericez tabi erkek çocuk olduğu için 2 koyun da kesicez onlar ayrı zaten teşekkür ederim bu aradaa
Akrabalar bunu hak etmiyor oğluma bunun yerine yarım altın alıp takıcam. Benim gözümde boşa masraf, sizinkiler hoş olmuş güle güle kullanın
Teşekkür ederim benim ilk bebeğim olduğu için benim kendi heves ettiğim şeyler bunlar o yüzden herşeyi doya doya yaşamak istiyorum
Ah ne güzel aynı kafadan birini görebilmek Hastalığım var diye devlette doğum yaptığıma bile seviniyorum çünkü istedikleri gibi girip cikamayacaklar odama
her şerde hayır varmış.
Merhaba canım bende devlette doğum yapacağım ilk doğumum akraba ziyareti yasakmı ki?
Merhabalar Belirli ziyaret saatleri var. Baba bile istediği zaman girip çıkamıyor. Sadece ilk odaya alindiginiz zaman bebiş yanınıza gelince refakatçi hariç ziyaretciler giriyor içeri. Bazı devlet hastanelerinde baba hariç erkek ziyaretci de almıyorlar hasta mahremiyetinden dolayı bilgin olsun onu bir sor istersen. Eşim günde bir kere belirli saatlerde içeri girebilmisti. Birde asla çocuk ziyaretci almıyorlar içeri. Benim 5 yaşında oğlum var bakalım içeri alabilecekler mi onu çok merak ediyorum. Yarin anestezi ile görüşmem var ameliyathane ile de görüşeceğim tek kişilik oda için başka yasakları var mı sorarım. Mesela erkek refakatçi de almıyorlar bilgin olsun.
Birde çok kalabalik ziyaretci gelirse ona da izin vermiyorlar. Bana çok kişi gelmemişti ama yanındakilere gelen oluyordu çok. Dışarı cikartiyorlardi hemen.
Çok güzel olmuş sizinki de