Meraba hanimlar doktordan geldim bebeğimiz erkekmis hayırlısı kız istiyorduk ama sağlıklı olsunda ama doktorum yaştan dolayı down sendromlu olabilir göbekten sıvı alalım mı dedi ben kabul etmedim böyle bı durumda olan var mı acil cvp verir misiniz çok cnm sıkıldı yaşım 34 bu arada
Banada öyle demişlerdi yaştan dolayı değil ama bebeğin yüzü gozukmedigi için sıvı alalım bakalım dediler bibzarari var mı dedim 100 de 98 kayıp edersiniz dedi bende gerek yok dedim şükür sağlıklı bebegim
Bana yaştan dolayı dedi herşey normal tahlillerim falan sadece yaştan dolayı dedi zaten aldırır misin dedi bende asla dedim Rabbime siginirim kurban olduğum Allah ne dilerse o olur insanın moralini bozmaya birebirler
Şimdiki doktorlarda bir garip. 34 yaş çok ileri bir yaş değil ki. İleri yaş hamilelik dediğin 40 tan sonra olan hamileliklerdir. Canını sıkma. Aynen devam. Bebek sağlıklı gelecek inşallah
İçini rahatlatmak için farklı bi doktora da gözükmeni tavsiye ederim belki o aynı şeyleri söylemeyecek her şey gönlünce olsun rabbim dualarını kabul etsin inşallah
Zaten kesin bişey söylemedi ihtimal dedi tahlillerde sıkıntı olmadığı için içim bı nebzede olsa rahat başka bı doktoruda düşünmüyo degilim yinede kafamda soru işareti kalıyor bilemiyorum
Bence önemli olan burun ve ense kalınlığı onlar normalse korkmayın bence
@Aybke @Tugba1 @anon60599824 arkadaşımıza tecrübenizi anlatmak ister misiniz
Herşey normal cnm sadece sıkıntı yaşım mış
İnşallah cnm zaten benimde takildigim nokta o 34yas ileri bı yaş değil millet 40 da 45 de doğum yapıyor halbuki .sizce ne yapim başka doktorlarda mi görüşeyim fikirlerinizi paylasir mısınız benimle
38 anne aldim 4 cocugum dunyaya geldi Bu kontroller butun hamileleri simdi eskiden Para odeniyodu simdi devlet karsiliyo Butun hamileler faydalansim diye. Cok sukur cok saglikli bebek getirdim dunyaya. Dusuncesiz doktorlar cikiyo boyle arada Tebrik edip bilgilendirmesi gerekirken moralini Bozuyo bosver hatta sevin boyle testler yapilacagina.
Özel hastane mi yoksa devlet hastanesi mi?
Özel hastane cnm
Tahmin ettiğim gibi. Tek dertleri senden alacakları para. amniyon sıvısından alacakları sıvı hem sizi yok yere risk altına sokacak hemde para kaybedeceksiniz
Zaten bu sıvı bebeğe zararda verebilirmis sıvıdan sonra sıkıntı yaşanırsa bebgi aldırır misin dedi doktor kafam iyice bulandı
Sıvı aldırmak yerine bi perinatoloji uzmanına gitmen daha mantıklı olur yüzünü görmedi diye down sendromu olacak diye bi şey yok karnından sıvı aldırmak bebeğin erken doğum yani ölümüne eğer yaşarsa olmayan down sendromunu da daha kötü bi şekilde engelli olmaya kadar götürüyor eğer işler ters giderse size ya bebeği alalım ya da engelli değucak diyip sizin seçeneğiniz gibi söylecekler perinatoloji uzmanına görünmenizi tavsiye ederim sizin için en mantıklısı o
Bebgin herşeyi normal cnm yüz hatları falan herseyini gördük sadece yaşımı sorun ediyor ama büyük ihtimal ücret için yapmak istediğini düşünüyorum
Olabilir canım bize 3500 Euro demişlerdi o test için
65 yaşında bi kadın doğum yaptı Azerbaycanda sağlıklıydı bebekte.Yaşla alakası yok bence bu durumun
Demi ben anlamıyorum bu doktorları neden böyleler Allah’ın dediği olur ben inanıyorum Rabbime sağlıklı sıhhatli doğacak benim oğlum Allah’ın izniyle inşallah
İnşaAllah arkadaşım inşaAllah