Katılıyorum önemli olan burun ve ense kalınlığı bence ![]()
Ben 39 yasindayim doktor bana asla oyle bir sey soylemedi zaten amniyosentez en son yapilan bir tarama testi ondan once ikili uclu hatta bu testler bire yanilma payi yuksek yastan dolayi en mantiklisi %99 dogru sonuc veren nifty testi .Sadece yastan dolayi amniyosentez yapilmaz .Bu saydigim testler sikintili olur veya ense kalinligi vs.gibi anomali gorunurse ancak amniyosentez yapiyorlar .Amniyosentez bebege zarar verip dusuge sebep olabiliyor .Biraz uzun oldu ama doktorunuzu degistirebiliyorsaniz degistirin bence sacmalamiş.
Aynen bende buna karar verdim düşündüm yani diyorum kendi kendime tahlillerde madem bı sıkıntı yok problem yaş ne alaka ne yediğimi bildim bugün ne içtiğimi çok saolun beni aydinlattiginiz için hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim Allah razı olsun
iyi ki varsiniz
Bende üçlü tarama testi yaptırdım sonuç bekliyorum kiminle konuşsam sorsam benim bebeğime de söylediler diyorlar o yüzden içim biraz da rahat bir dahaki testleri yaptırmayı düşünmüyorum bebeğimi dünyaya getirmeyi istiyorum sonuçlar kötü de olsa kalp atışını duyduktan sonra bunu yapmak istemiyorum ![]()
Bana da yaştan dolayı öyle dediler kabul etmedim 37 yaşındayım. Yaştan dolayı sistemde sadece risk görünüyor herkesin bu şekilde bebeği doğacak diye birşey yok. Hayırlı ve sağlıklı olsun çocuklarımız inşallah
Tarama testleri yapıldı mı ?
Hangi haftada yapılıyor acaba
10.haftadan sonra diye biliyorum ama ben nifty yaptirdim hepsi ayni zamanlarda mi oluyor bilmiyorum.Genelde 11 ve 14.haftalar arasidir.
Arkadaşmda 22 haftalk gebe onada öyle dediler sıvı alam bebiş özel çoçuk dediler oda istemedi
Merhaba burun ve ense kalinligi kac olmalıdır bunun hakkinda tek edindiğim bilgi google a yazınca çıkan Benim nt : 1.1 CRL: 61.7 çıktı
Eşimi arattirdim konusturdum doktorumla acaba banami söylemedi diye ultrasonda da tahlillerdede bir sıkıntı olmadığını aklimiza kötü birşey getirmeyecegimizi söylemis sistem 30 yaş üzerini otomatik olarak riksli yaş olarak gösteriyormus o yüzden istemiş yani aklimizla oynuyorlar resmen
Merhabalar, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Gerçekten doktorunda hayırlısına denk gelmek lazım, bazıları konuşurken iyileştiriyor insanı, bazıları da böyle kafa karıştırıyor. Allah akıl fikir versin onlara, siz sıkmayın bence canınızı. Eşinizde konuşmuş sorun yok dendiyse süper eğer yine de aklınızda soru işareti bırakacak ise başka doktora gidin ![]()
Çok saolun Allah razı olsun güzel dilekleriniz için …bütün hamişlerimize rabbim gününde sattinde sağlıkla kavuşmayi nasip etsin inşallah ![]()
Kac olmaları gerektiğini bilmiyorum ama annenin haftasına göre ölçüler değişiyormuş
Ben de 32 yaşındayim Ocak 19 33 yaşında olacağım bende özele gidiyorum banahic öyle şeyler söylemediler yaşın büyük riskli vs bence senin hastane ve Dr dengesiz değiş istersen yada farklı bir Dr göster fikir edin