Kızlar bir iki gündür yine leke geliyor. Doktorum bu gece nöbetçiymiş muayene için gideceğim… Dualarınıza ihtiyacım var. Allah biliyor ya kimseye yansıtmıyorum ama çok korkuyorum kendine bile itiraf edemediğim düşünceler içindeyim…20 sene sonra gelen mucizem ne olur bana sıkı sıkı tutunsun dualarınıza ihtiyacım var…
İçiniz ferah olsun. İyi düşünürsek, iyileri çekeriz hayatımıza. Umarım güzel haberlerle dönersiniz benim de ilk gebeliğim düşüktü. Şimdikinde bayramda direkt kanamam oldu. Ben de hastaneye bebeği düşürdüm diye gittim ama o da ben de gayet sağlıklıydık. Sizinki de böyle olur inşallah
Bence şöyle yapın, her hamilelik farklı geçer, her beden farklı tepki gösterir…Buradaki özellikle olumsuz etkileyecek postları okumayin, belki doktor direk progestan verip gönderecek ama insan öyle kafaya takıyor ki, herşeyin en kötüsünu aklımıza getiriyoruz…Güzel düşüneceğiz, güzel şeyler olacak…gerisi Allah’tan …
Okadar olumsuz gebelik yaşadım ki 12+2 gebelik yaşıyorum şu anda 4. Haftadan beri gobekden iğne vajinadan progesteron tiroid ilacı tansiyon kan sulandırıcı ilaç Allah biliyor ya geçmişte de bu yaşadıklarım yüzünden gebelik fikrini aklımdan tamamen çıkarmışken mucizem geldi… Şimdi sanki korkularımla yüzleşiyor gibiyim ve bunu çevrem deki kimse ile paylaşmıyorum… Eşim aşırı derecede çocuk istiyordu onun ailesi benim ailem herkes sanki benden daha çok hamile gibi davranıyor…
Maşallah çok sevindim…Rabbim hepimizin sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Ne güzel en baştan beri bilincli bir şekilde takibini yapmışsınız bence güzel olacak herşey, eşinizi ailesini bir kenara bırakın.Once siz çünkü sizin ne hissettiginiz ne yaşadığınız…Onlar sizi anlayamaz.Siz önlemini alın gerisi Allah’tan ne güzel yıllar sonra gelmis bebiş bunda da vardır bir hayır kendi kendinize moral verin sıkı sıkı sarılın bu duyguya, sağlıkla geleceksiniz göreceksiniz
Amin, hepimizin inşallah
Allah razı olsun bunları duymaya o kadar ihtiyacım vardı ki! Eleştirmeden yargılamadan suçlamadan sadece benimde insan olduğumu can taşıdığımı elimden geleni yaptığımı duymak… Allah’ın izniyle herşeyin iyi olacağını düşünüyorum tabi ki ama sizlerin destekleri ve yanlız olmadığımı bilmek o kadar iyi geliyor ki. Çok şükür
Lekelenmeleri normal sayıyor drlar rahmin genişlemesine baglı oluyor cogunlukla. Birde Masallah riskli donemi atlatmıssınız artık ins bundan sonra da saglıkla ilerler. Siz stres yapmayın bol su için dinlenin. Rabbim bunca yıl sonra nasip etmis ins kucagınıza almakta nasip olur. Bende 10 yıl sonra beşinci tup bebek denememde hamile kaldım. En basından 10.haftaya kadar lekelenme ve kanamalar yasadım. Bebegin kesesinde değilse yani kesenin dısındaysa kanama alanları risk olmuyor cogunlukla. İlaclarıma bende hala devam ediyorum. Sizde duzenli kullanın. İns iyi haberlerle doneceksiniz
Rica ederim ne demek, siz elinizden gelen herşeyi yapın sonrasini Allah’a bırakın, bebekte içerde tutunmaya çalışıyor çünkü biz tevekkül edeceğiz ki Allah bize en hayırlısını verecek…Olmuyorsa da nasip diyeceğiz yine deneyeceğiz… Elimizden başka birşey gelmez.Ama herkese kulağınızı kapatın, sizden başka kimse sizi anlamaz…Ben inanıyorum herşey güzel olacak
Allah razı olsun… Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Benim de nedeni bilinmeyen kısırlık teşhisim vardı iki tüp bebek üç aşılama yaşadım hepsi bir sekilde kalbi durdu düştü olumsuzluklar oldu. Ama mucizem kendi kendine geldi… Artık daha iyi hissediyorum sizlerin sayesinde…Allah’ın izniyle herşey çok güzel olacak hepimiz için
Oyy canım benim üzme kendini hayırlısını iste her zaman inşallah hiç bir şey olmaz iyi düşün iyi olsun korkutma kendini insan korktuğuyla sınanır
Sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim duamız seninle güzel anne
Çok çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim hepim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Amin inşallah bitanemm
Şimdi nasılsınız ? Umarım güzel haberler alırsınız
Çok teşekkür ederim yatıyorum eşim bu akşam nöbetci gece 11 gibi gelecek hastaneye gideceğiz…
Haberlerinizi bekliyorum
Kızlar şimdi geldim hastaneden doktorum iç tarafta hafif bir kanama var dedi. Yatak istirahatine devam edeceğiz progesteron günde bir defa vajinadan alıyordum ikiye çıkardı. Bebek hiç hareket etmedi ense bölgesinde normalin dışında bir kalınlık olduğunu söyledi Çarşamba günü gel daha hareketli olur belki dönerse net emin olurum dedi. Ve perinotolojiye görünmen gerekiyor acilen dedi. Hepinize çok teşekkür ederim…