Size ihtiyacım var

Rabbim gönlüne göre versin inşallah tüm hamileler duamdasınız. Kaç haflalıksın?

2 Beğeni

Hepimizin duasindasin canım

1 Beğeni

Evettt, bugün 7 haftalık olduk. Doktor süreç güzel ilerliyor diyor ama bir önceki tecrübemden dolayı ben pek rahat hissedemiyorum

Tebrik ederim @LaleKurt :blush::rose:

Düşünme öncekini kalbini ferah tut​:palms_up_together:

Rabbim yar ve yardımcın olsun mucizene inan sabret sonu güzel olacak inşallah :palms_up_together::cherry_blossom::four_leaf_clover:

1 Beğeni

Allah razı olsun canım…12+3 günlük hamileyim

Ben de bunu yapmaya çalışıyorum. İnşallah her şey güzel ilerleyecek. Kalp atışımızı doktorumuz duydu. Pazartesi ben de duymaya gideceğim

Ne güzel hamilemisin çok sevindim sağlıkla dünyaya gelsin bebiş:smiling_face_with_three_hearts:hatırlıyorum,ama kötü düşünme,iyi düşün kuzum :heart: @LaleKurt

Çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz için her şey çok güzel olur :innocent:

1 Beğeni

Ben de hiç düşünmemeye çalışıyorum ama en ufak lekelenme bile günlerce düşündürüyor beni. Ama sanırım bu sefer her şey güzel olacak :innocent:

Ay çok güzel İnşAllah​:palms_up_together:

1 Beğeni

İnşallah güzel olacak :smiling_face_with_three_hearts::pray:

1 Beğeni

Aaa aynıyız 21 Ocak son adet günüm

1 Beğeni

Ne güzel :smiling_face_with_three_hearts: benim de 22 ocak

1 Beğeni

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :cherry_blossom:

1 Beğeni

Allah razı olsun Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin… Buradan bir birimize doğum hikayeleri anlatalım :rose:

İnşallah yaa o günlerde geliyor

1 Beğeni

Aaaa çok sevindim canım benim :heart::blush: Rabb’im sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :cherry_blossom:

Ben de çok sevindim valla ya, hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :innocent:🩷

1 Beğeni

Ne demek çiçeğim :star_struck:

1 Beğeni