Sizce hamilemiyim

Esrarengizanne
#Sohbet

Her ayın 1inde regl oluyorum ve ortalama en fazla 3gun sürüyor en son Nisan ayında aynı sekilde geçirdim lakin Mayıs ayında sadece 1gun gördüm oda pembemsi çok tuhaf birseydi ilk defa böyle birşeyle karsilastim o yüzden şüphelendim birde son 2haftadir sürekli uyuyorum kabuslar rüyalar görüyorum uyanmak istemiyorum kasik ağrılarım bel ağrılarım bitmek bilmiyor özellikle sol tarafında bir ağrı herşeyden tiksiniyorum hicbirsey almiyo midem çevremdeki kişiler bekle diyolar o yüzden test yapmadım

1 Beğeni

Erken gebelik testi yapabilirsiniz aslında :blush: ben öğrendiğimde bir sonraki regl tarihime 5 gün vardı aşağı yukarı. Gecikmesini beklememiştim

1 Beğeni

test yapın bence daha emin olursunuz

1 Beğeni

Ben adetimin üzerinden 7-8 gün geçtiğinde yapmıştım hemde gecenin bir vakti pozitif çıkmıştı sende al dene derim pozitifse çıkması mümkün

1 Beğeni

Yaptım testi az önce ama tek çizgi çıktı degisirmi kaç dk beklemem gerekiyo 1dakika sonrasında kaldırdım ve bakmadım geri

1 Beğeni

Test yaptığınız kutunun üstünde süre yazar.
Kimi test 20 dk diyor
Kimi test 5 dk diyor

@Esrarengizanne Benim aldığım testte 3 dk bekleyin, öyle kaldırın diyordu

1 Beğeni

Benim erken gebelik testim negatif çıkmıştı ama diğer belirtilerimin hepsi vardı regl 2 gün geçince kan verdim ve betahcg 97 çıktı :smiling_face_with_three_hearts: yakında hastane varsa kan verebilirsin

2 Beğeni

Merhaba @Gamze_06 hoşgeldiniz hayırlı olsun :star_struck::blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Normalde 5-10 dakika beklenmesi gerekiyor diye hatırlıyorum ama benim yapmamla direk çift çizgi çıkması bir oldu

1 Beğeni

Ben Cumartesi günü erken gebelik testi yapmıştım regl’im gecikmemişti daha vardı. 5 dakika beklemiştim o kadar silik bir çizgiydi ki eşim göremedi bile. Keşke resim atmayı becerebilsem de atsam. Ama içimde hamileymişim gibi bir his vardı. Pazar günü tekrar yaptım yine silikti ama bir tık daha belirgin. Pazartesi kan vermiştim 249 çıkmıştı beta değerim. Daha regl’inize çok varsa çok silik de çıkabiliyor erken gebelik testi

2 Beğeni

Fotoğraf paylaşmak isterseniz @Cansu hanım size yardım edebilir

1 Beğeni

Ay sağ olsun kaç defa anlattı ama basmıyor kafam ya

2 Beğeni

Bende fotoğraf atcaktim sağolsun yardımcı oldu paylaştım kolay aslında ya

1 Beğeni

Ben umutsuz vakayım :sweat_smile:

2 Beğeni

İsterseniz yardımcı oluyum tekrar deneyin :joy:

1 Beğeni

Zahmet olmayacaksa size, tabii ki :smiling_face:

2 Beğeni

Ne zahmeti severek yardımcı olurum :smiling_face::heart:

1 Beğeni

Kendinize öyle demeyin. Ben sizin akıllı ve becerikli olduğunuzu düşünüyorum :innocent:

1 Beğeni