50 gün ardından leke leke kanamam oldu

Bu arda test sonuclarim negatif cikti

50 gün uzun bir süre, kadın doğum doktoru ile görüşmek ister misiniz?
Umudunuzu kaybetmeyin. İnşallah yakında gönlünüze göre güzel haberler alırsınız :green_heart:

Bugün yine lekelnmem oldu ve bacaklarıma kadr yanma ağrı kasıklarımda da aynı şekilde yuruyemiyorum bile dün tekrar kan testi yaptik yine negatif çıktı hehangi bir kist felan görünmüyor dedi doktor ama bu ağır hem bulantı hem baş döndürücü testlerde doğru sonuç geç çıkma ihtimali olduğundan dolayı korkuyorum ya hamileysem ya düşük yapıyorsam

Birgün arayla leke gördüm ve ağrım bı öncekine göre daha şiddetli adet sancısı desem öyle ama görünürde bişey yok varmı böyle bir durum yaşayan internetten araştırma yapmaktan kafayı yiycem gittiğim doktorada hiç güvenmiyorum stajerleri toplamış odasına ultrasonda baktiriyo başından saliyo

Başka bir doktor yok mu bulunduğun yerde ?

Var tabiki ama hani araştırma hastanesi sonuçta farklı birşey bile varsa en azından aynı doktorla devam edip sonucalri değerlendirin dedim sonuç ağrıdan oluyorum ve mental sağlık berbat

1 Beğeni

Bir de test yaptın mı sen hiç, eğer hamileysen pozitif diye çıkar zaten. Sanırım önceki testlerin negatif çıkmış ama şimdi tekrar yaparsan ona göre hareket edebilirsin canım

İki gün önce kan testi yaptım işte en son yine negatif

Her ne kadar araştırma hastanesi olsa da bence doktor çok daha önemli. Daha başka iyi doktorlara bakmalısın bence. Ya da acile gidip bir kan verebilirsin, orda net çıkar pozitif olup olmadığı

1 Beğeni

Sonuca göre gel kan sulandırıcı verices dedi

1 Beğeni

Hmm, o zaman çok ağrın varsa bence bir acile git canım

1 Beğeni

Ama bana değil karşı odaya git baktır sonucu diyo sorumsuz

1 Beğeni

Bence kesinlikle doktor değiştirmelisin

1 Beğeni

Peki sence kan sulandırıcı kullanmam doğru olurmu şu durumda supheliyim sonuçta ya varsa ya bebek

Düşüğe sebep olmazmi

Bu düşünceyle bende lekelenmenin sonucunu bekledim belki hasta olurum diye olmadım ama

Bakıyorum herkes 2 gün 3 gün gecikmede supheleniyo neler neler yaziyo benim iki ay olcak

Sizin durumunuzla ilk defa karşılaşıyorum. Bence de doktorunu değiştirmelisin
En son ne zaman beta hcg değerine bakıldı. Kese görünmemiş olsa bile beta değerin söyler.
Pıhtılaşma yatkınlığı olan anne adayları ve hamileler de kan sulandırıcı kullanıyor.
Ben hamile olduğumu öğrenir öĝrebmez kan sulandırıcı kullanmaya başladım düşük riskinde atlattım.
Şuan önce kan degerine bakıp hamile olup olmadığına bakmaları lazım

1 Beğeni

Ama eğer bebek olsaydı zaten testlerde de kanda da çıkardı canım. Bir de 2 ay çok uzun bir süre. Bence hormon testi de verebilirsin, hormonlarınla alakalı bir durum da olabilir adet olmaman. Kan sulandırıcı iğne neden yapılır bilgim yok bu konuda ama hamile olsan zaten çıkardı 2 ayda. Bence bir an önce kan sulandırıcı da olman gerekiyorsa olmalısın

1 Beğeni

@Cansu İki gün önce kan testi yapmışlar ama negatif çıkmış canım. Bence gebelikle alakalı bir problem değil bu, 2 ay çok uzun bir süre çünkü

1 Beğeni