Sizce gebelik varmıdır ? Beni tanıyan tanır eskiyim burda

Ben korkuyorum her sene bi tane doğurmaktan ya :rofl: maşallah sana takdir ediyorum gerçekten. Doktora tüplerimi bağla diyorum da yok daha gençsin belki 5 yıl sonra tekrar çocuk istersin diyo bağlamam diyo :smiling_face_with_tear:

Kac yaşındasınız ben bu dogumda baglatmayı düşünüyorum

Yani yıldan bakınca 28 im ama son aylarda doğduğum için daha 27 nin ortalarında gibiyim :rofl:. Ama Allaha şükür bi kızım var oğlum da karnımda 7 aylık. Hayat şartları zaten zor bu dünya da hiç temiz bir yer değil. Bana kalsa hiç çocuk istemem ama erkekler illa istiyolar. İlk çocuktan sonra tek kalmasını istemediğim için ikinci de olur diyodum zaten ama, biraz erken gelmiş oldu. Siz kaç yaşındasınız. Benim özel olmasına rağmen bağlamak istemiyo doktor. Sanırım 30 dan öcce bağlamıyolarmış ondan yapmıyo herhalde.

Bi kızım var bir oglum var

Ben 26 yaşındayım :sweat_smile:

Kız ben çocuk seviyorum benim yok istiyorum çocuklarım olsunnn benim gibi olmasınlar kardeşleri olsun

Ben sevmiyorum ya çocuk. Yani sokakta insanlar ay ne tatlı çok şeker sevebilir miyim falan derler ya ben bakarım öyle dümdüz bebek der geçerim yani ilgimi çekmez öyle sevesim gelmez. Çocuk bana gülümserse karşılık veririm o kadar. Kendi çocuğumu bile alıp böyle mıncıra mıncıra sevmiyorum kibar kibar öpüyorum bazen de sıkı sıkı sarılıyorum. Millet deliriyo ya ananesi mesela içime sokasım geliyo seni diyo altını açınca baldeılarını ısırır gibi öpüyo ediyo bende hiç yok öyle duygular :rofl:

Ben 36 yasındayım.

Bakımı zor demi tek mi bakıyorsunuz yardım edenınız var mı.Benım 3 kızım var 12,8 yasında ve 8 aylık.4 aylık da hamileyim malesef.

1 Beğeni

Kızınız kac yaşında

Yok kaynanamlarla oturuyorum sagolsunlar yardım ediyolar bana

Kızım 16 aylık biz annemle babamla birlikte yaşıyoruz bakıcım var Allah’tan aile apartmanı yoksa 2. Çok zorlardı. Doğmadan bile zorlayabilirdi gerçi ama çok şükür tek değilim.

Kız daha ne istiyon :rofl::rofl::rofl:

Başka çocuk istemiyorum ya yeter iki tane. Allah isteyene versin diyorum :rofl:

Amin allah olmayana versinn​:sweat_smile:

1 Beğeni

Hamilesin canım gözün aydın olsun :heart:

1 Beğeni

Sagol canım

1 Beğeni

İnşallah sağ salim kucağıma almak nasip olur canim. Sen adet olmadığın günmü yaptın testleri?

inşallah hepiniz için hayırlısı olur kızlar. Ben adetime 10 gün kala 9 gün kala sabah idrarla yaptım böyle çıktım adete 7 gün kala akşam yaptım çok çok silik çıktı ilk dakikalarda lakin kurudukca daha koyulaşıyo ya bu sefer olmadı. Sizce gebelik varmıdır?