Çocuklarınız çok mu küçük. İsteyerek mi oldu kaza kurşunu mu ![]()
Kim ne karışabilir ya benm bu üçüncü olacak ama çevremdeki herkes çok sevindi eltim hariç şimdi oda 1 aylık hamile fesat
Hayallerimi yaşıyosun darısı bana diyeyim
MaşaAllah canım benim MaşaAllah
Küçükler kaza kurşunu![]()
Allah seninde gönlüne göre versin canım
Hepimiz icin hayirlisi olsun ben de haftaya kan veririm artik sali yada carsamba
O da bir şey mi ben ikinciye bile baya linç yedim
doğurmak üzereyim hala ne diye yaptın diyenler var. Sanane demek lazım da diyemiyorum ben işte ![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al ![]()
Pınar hayrlı olsun
Allah kolaylık versin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini. Ben korkmuştum bi anda 3 çocukla napıcam diye maşallah sana hiç korkmuyorsun ne güzel. Bol sağlık bol enerji diliyorum sana bebişlerine güzel bakabilmen için ![]()
Valla korkmuyorum ya ![]()
![]()
Biz de 3.yü isteyerek oldu ama gercekten cevreden her kafadan bir ses cıktı.malesef sımdı yine hamileyım hic istemeden oldu şansa bebeğim de var.Su an 4 aylık hamileyim ama sadece esim bilıyor cok set duyacağım için kimseye soylemedim ne kadar gec ögrenirlerse o kadar az moralimi bozarlar
Digerleri kac yasında
Anacım anası babası istedikten sonra çevreye neymiş ya böyle saçmalık olabilir mi
Küçükler ya 2 yaşında 1 yaşında
Her sene 1 tane doguruyom ![]()
![]()
![]()
Gercekten moral bozuyolar o yüzden de soyleme gereği duymadım.Hele esimin tarafı ne kadar gec ögrenseler o kadar iyi.eltim 3.yü öğrenince kendini şaşırdı her fırsatta laf sokmaya başladı aslında kendi de 3.cocugu cok istiyordu kocası istemediği için olmadı.Su an eminim kocası tamam dese doğar ama millet dogurunca hemen laf soyluyor
Korunmuyor muydunuz.bu arada digerlerinin cinsiyeti ne
Var Daha ufak gibi net silik çizgi var yani hayırlı olsun
Arkadaşlar bugun pembemsi kanama geliyor cok acik renkli ama agrim yok ara ara sag kasigima kramp giriyor sanirim adetim basliyor