Sizce gebelik varmıdır ? Beni tanıyan tanır eskiyim burda

geçen ay 24 ünde olmuştum normaldede adet düzensizligi var bnde bugunde olmayınca yapim dedim öglen yaptım ilk 5 dakika içinde hafif silik çıktı sonra kuruyunca koyulaştı biraz ben ilk 5 dakikayı ciddiye alaraktan hafif çizgi gördüm markası predictor early testin az sonra bi tane daha yapıcam çok merak ettim acaba varmı

1 Beğeni

Bence vaaar benim bundanda silik çıkmıştı başlangıç olabilirr

1 Beğeni

Var gibi görünüyor çoğu kişide böyle silik çizgiyle öğrendi inşəəAllah vardır bitane daha yapın. Eğer yine silik çıkarsa Kan tahilili verin emin olmak için​:heart_eyes:baya var gibi güzel haberler bekliyorum hayırlısı olsun

1 Beğeni

şimdi yine yaptım böle çıktı

1 Beğeni

Hayırlı olsun canım tebrikler bende de silik çıkmıştı şimdi 8 haftalıgız :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

Varsa eger 3 ncü çocuk olacak

Hayırlı olsun var​:heart_eyes:sağlıkla kucağınıza alın inşəəAllah

başka markada alıp yaptım böle çıktı 4 test pozitif

1 Beğeni

:blush:kizlar adetime 4 gün var sizce gebelik varmı? Arkadaşlarım silik çizgiyi görmüyorlar.:unamused_face:

1 Beğeni

Olabilir benimde 3 gün vardi böyle çıkmıştı

Hayırlı olsun gebeliğin

1 Beğeni

İlk 5 dakika içindemi çıktı tek testle kalma bir test daha yap aynı çıkarsa kan ver ben 5 test yaptım mesela :rofl:

Sagol canım

1 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın​:two_hearts:

Merhaba son regl tarihiniz ne zaman acaba

30 Aralık

Kesinlesince yine yazip atacagim insallah bu 4 cü olacak bizim :face_with_peeking_eye:

Ilk 5 dk da icinde cikti son adet tarihim 1 şubatta adet e 4 gün kala yaptım

Allah bağışlasın bizim ilk​:heart_eyes:

Ben 3 ünücüyü yaptım diye annemden tutt çevreme kadar linç yedim sanki onlar bakacak sevinecegime sinirlerim tepemde eşim çok mutlu oldu bırakmıyolar yaşayalım istersem 10 tane yaparım kimene ya​:pensive_face:

1 Beğeni