Sizce Babynest Gereklimi?

Hanımlar aşşağıdaki gibi bir set almayı düşünüyorum ama babynast konusunda gidip geliyorum. Sizce çok gerekli bişeymi, yani puseti var zaten gittiğimiz yerde onu kullanabiliriz. Ev içi biryere gidincede yere bi minder sermek zor olmasa gerek bence. Sizce gereklimi, farklı bi işlevi varmı yani.

Hahah tam olarak bende de ablamın yaptığı baby nest denilenden var ama minderi var onu daha çok kullanıyorum eğer kusar kirlenirse o zaman diğerini kullanıyorum doğrusu.Ben heves edilmesini anlıyorum ilk bebe olunca falan ama ileriye dönük her zaman kullanabilir miyim diyerek alıyorum bir şey alınacak ise genelde :innocent:

1 Beğeni

Bende bu düşümcedeyim açıkçası, o yüzden almadan önce tecrübeli annelere sormak istedim acaba kullanan varmı diye. Şart değilse almiycam çünkü :joy::joy:

1 Beğeni

Ben almadım görümcemde varmış onu aldım kılıfını değiştirdim kullanıcam para vermeye gerek duymadım gereksiz ama geri de kalmak istemedim ahahah

1 Beğeni

Ay keşke benimde çevremde biri olsa, en iyisini yapmışsınız​:joy::joy:

İlk bebeğim fakat çoğu şeye para vermedim genel olarak herşeyi etrafımdan temin ettim ilk bebek diye para savurmaya gerek olduğunu düşünmüyorum temiz ve kullanılabilir durumdaysa hiç tereddüt etmeden alıp koydum süt kaşığından banyo küvetine kadar herşeyi etrafımdan temin ettim sonuç olarak bir süre kullanılıyor gereksiz ve abartı para vermeye gerek duymadım​:face_with_peeking_eye::melting_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederim, şu 10’lu setlerden almayı düşünüyorum ama içine babynest ekletmek konusunda kararsızım. Daha uygunu varmı bi bakayım

Etrafınızda temiz kullanan insanlar varsa en mantıklı olanı yapmışsınız, bende önce bunu ne kadar kullanacak, bu ürüne bu parayı vermeye değermi diye bakıyorum. Eğer alternatifini bulamazsam en son tamam alabilirim diyorum. Özellikle sosyal medyadan uzak durmaya çalışıyorum çünki gereksiz ürünleri ölüm kalım meselesiymiş gibi aldırmaya çalışıyorlar :joy::joy::joy:

Arkadaşım 6 ay önce doğum yaptı ve bir kere bile kullanmaya gerek duymadığını söyledi çocuk odasında öylece boş yer kaplıyor

Sanırım doğduktan sonra ihtiyaca göre almak daha doğru olucak o zaman

1 Beğeni

Ben hepsını aldım ilk gebeliğim :blush: Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin ınsallah :pray:t2: hepsı gerekli sadece emzirme yastığını kullanmıcam gıbı gelıyo bana :slightly_smiling_face:

Umarım olmazsınız ama sezeryan olursa en başta emzirme yastığı işinize yarayacak eşyalardan biri olur bence :smiling_face:

1 Beğeni

Keşke sizin gibi olsam :smile: şimdiye boynuma altınları dizmiştim :smile: bir de ben son 1 ay kala yüklü bir alışveriş yaptım. 8 ay boyunca sadece heves ettiğim, beğendiğim 3,5 bir şey alıyodum yazılı zıbın, patik, müslin örtü gibi vs. Yalan yok 2.bebeğimde bu kadar harcama yapmayacağım bunu bilerek ilk bebeğimde aldım her şeyini

Hepsini de kullanıyorum açıkçası emzirme yastığını tummy time etkinliği için kullanıyorum arada sırada. Ne kadar yer kaplayabilir ki? Bebeğim büyüdükten sonra poşete koyup bazanın ya da koltuğun altına kaldırılabilir bence

Anam bacım merak etme bu kadar tutumluluğa rağmen altınım falan yok evim ve arabamda para bulursam yiyip geziyorum ahahah ölümlü dünya napim altını

Kesinlikle öyle mesela en sinir olduğum şey çöp kovası koku geçirmeyen emzik biberon dezenfekte makinası yok kurutma aparatı saçma yani en azından bana öyle geliyor

2 Beğeni

Orası öyle :smiley::melting_face:

Canım böyle bir.set.bence cok gereksiz. Ben babynest almadım reflü yatağını aldım ebebekten . Puset minderi örtüsü aldım Trendyoldan çok da uyguna geldi. Emzirme örtüsü aldım, yastığı almadım gereksiz geldi. onun dışında zaten battaniyeleri her türlü alıyoruz. Set olunca daha pahalıya satıyorlar

Bende yetişkin küstüm yastığının daha incesini yaptırdım ayakta salllamak için minder genişliğinde gayet de güzel oldu

En iyisini yapmışsınız :smiling_face: Sağlıcakla büyüsün :cherry_blossom:

1 Beğeni