Sizce Babynest Gereklimi?

Emzirme yastığını ve puset minderi/örtüsünü trendyoldan uyguna aldım kalan parçalar biraz gereksiz geldiği için set almadım. Ama babynest biraz kafamı karıştırdı lazım olurmu acaba diye

bize lazım olmuştu canım açıkçası diğeri battaniye değil mi aslında o da gereksiz değil canım bazı babynest setleri var Trendyolda baya uyguna ama aldıysan boşver ben Umaybebe’den reflü yatağı çantalı babynest aldım biz çok sık babaanne ve anneanneye gidiyoruz direkt babyneste yatırıyorum ben birde bebeğim çok kusan bir bebek

1 Beğeni

Hiç gerekli değil ilk çocuğumda diktim kendim çokta güzel oldu ama sorsan çok az yatırdım. Kaldırdım çatıya ikinci çocukta çıkarmadım bile öyle kalabalık yapıyoki biyerede sığmıyo. Baby nestin yerini ana kucağı dolduruyo zaten

1 Beğeni

Reflu yatagi seklinde olanlardan aldik biz. 63 gunluk su an, geceleri hep onda uyuyor hatta bazen kendi yatagimiza da onunla birlikte aliyoruz ki ayni duzlemde uyumus olmayalim. Acikcasi biz baya kullandik. Uzmanlar da yenidoganlarin daha kucuk yataklarda yatmalarini tavsiye ediyor. Ancak biz beşik almadik, anne yani park yatak aldik. Reflu yatagini da onun icine koyuyoruz, bence kullanisli oluyor. Gun icinde de bazen diger odalara tasiyip onda uyutuyorum. Anne kucagimiz var ama onun icinde surekli uyumasi cok saglikli degilmis.

1 Beğeni

Bence koku gecirmeyen cop kovalari ve sterilizatör hayat kurtarici. Bebek bezleri hele ki bu yaz sicaginda inanilmaz kotu kokuyor. Bir de 2 aylik olduk ama hala gunde 10 civari bez cikariyoruz. Normal bi copte dursa kapagi acilip kapandikca kotu koku yapacak. Hem bizim kedilerimiz var bez kullanmayi biraktigimizda onlarin kumlarini temizledikten sonra bu cop kovasına atmayi dusunuyorum. Sterilizator ise cok pratik, dakikalarca suyun icinde emzik kaynatıp kurumasini beklemektense, 1 cay bardagi su koyup tek tusla 1 saat icinde tertemiz ve kupkuru sekilde emzikleri vs. alabiliyorum. Ayrica bu sekilde emziklerin omru de daha uzun oluyor.

1 Beğeni

Bence çok kullanışlı hepsi gerektiği yerlerde oluyor bence bende kullanıyorum ama 7 olandan aldım

1 Beğeni

Babynest almadım ama reflü yatağı aldım trendyoldan dogudugundan berı onunla yatırıyorum ıyıkı almışım

Bende reflü yatağını aldım ebebekten bakalım kullanacak mıyız arkadaşımin vardı çok memnundu öneri üzerine aldık bakalım

Fiyatini ogrendinizmi aceba

Ben yaptirdim cokda begendm bence gerekli cokta pahali birsey de degil

Eger dusunen yaptirmak isteyen varsa guvenilir bi sayfa var istgramda ordan yaptirirsiniz

Kız niye kendi yatağına alistirdin bebeği​:rofl::rofl:

2 Beğeni

Ben gerekli olup olmadığına bakmadım çok hoşuma gitti diye aldım. Ama arkadaşım kırklı iken yanına bırakmıştı bebeği içinde çok hoştu