@Cansu Bebek saglikliymis çok şükür sevindim onun dışında hemen sezeryan diye düşünmeyin daha net bir şey dememiş doktorunuz Havva hanımda böyle bir durum yaşamış normal doğuma engel değilmiş ve kendi dediğiniz gibi nasıl gelmek istiyorsan bebiş öyle gelsin sağlıkla inşallah. 3 haftada 1 kilonun çok olduğunu düşünmüyorum bence bu konuda gayet iyi ilerliyorsunuz. Ben de normal doğumdan çok korkuyorum sezeryan düşünüyorum mesela elimde değil normal doğumu düşününce bile kasılmaya başlıyorum. Ultrason görüntülerinde de ilk doğduklarında da genelde çirkin olurlar zaten. Sonradan toparliyorlar.
Kendinize lütfen haksızlık etmeyin bence bu süreci çok güzel yönetiyorsunuz. Ağlayıp üzülmeyin bebeğiniz sağlıklı siz de öyle buna şükürler olsun. Hep güzel haberler alirsiniz inşallah
@Cansu Öncelikle bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim Benim bebişin de kafasının büyük olduğunu söyledi ve benim bebiş de ayını yakalamışken tekrar önde gidiyor. Bu durum beni de tedirgin etmiyor değil normal doğum yönünden, hatta 5. aydan beri bebek doğum pozisyonunda. Yani doktorum bana da şu an doğumu olumsuz etkileyeceği ile ilgili bir şey demedi ama kafası aşırı büyük değilse normal doğumu engellemez diye düşünüyorum
İlk kızımda 7 buçuk aylıkkenki ultrason fotoğrafını görünce ben de senin gibi düşünmüştüm ya çirkin doğarsa diye
Ama doğduktan sonra farkına vardım aslında makineden dolayı öyle duruyor. Yaa en iyi makine de olsa çocuklar suyun içinde olduğu için her yerleri daha şiş ve daha büyük görünüyor. Biz de o yüzden çirkin olacak sanıyoruz ama emin ol öyle doğmuyorlar. Bebek çirkin olur mu hiç tatlım ?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, eminim ki gönlündeki gibi olacak. Normal doğumu istemen çok güzel ama kendini de yıpratma, stres yaratma. Relax ol, herşey olacağına varır
Güzel düşün, güzel olsun
Cansu dogumun yaklasmaya yakin
Ne yap biliyormusun disari cikarsan
Depend kullan o kadar faydali ki
Cunki supriz nerde ne zaman yakalacagi belli degil
Benim suyum gecen sene kapinin onunde geldi
Allahtan onceden onlemimi almistim
Depend kullandim.
Yoksa dusunmek istemiyorum
Okuyorum mesela simdi dergide kadinin suyu markette gelmis.
En azindan depend olsa tutar.
Sezeryanla dogum yaparsan rahimde sarkma
Olabiliyor ben yasadim idrar kacirma
Bunun icin ozel terapi var kaslarini calistirmak
Icin yine bunu kesinlikle yapin.
@Funda @Nergiz13 Beni çok güzel teselli ettiniz Allah razı olsun
Enzimlerim normal çıkmış.
Randevudan çıktıktan sonra doktora mesaj attım. Başı şuan normal doğum için risk etmeni değilmiş ama abzürt bi büyüklükteyse normal doğumu engellermiş.
Randevu esnadında bunu söylemeliydi.
Doğru söylüyorsunuz bebek sağlıklı olduktan sonra bebek doğduktan sonra her anneye bebeği guzel gelir. Çirkin ördek yavrusu değil ya o çizgi filmi biliyor musunuz
Teşekkür ederim. Hep her sıkıntımda bana çok güzel moral veriyorsun Teşekkür ederim.
Haklısın ben şimdiye kadar hiç çirkin bebek görmedim
Kegel egzersizi diyorsunuz.
Evet aklıma geldikçe yapıyorum.
Teşekkür ederim
@Cansu Bu morali hak ediyorsun çünkü senin enerjik olmana alıştım
Kegel egzersizi evet turkcesi aklima gelmedi
Kendim tecrube ettigim icin faydasini gördüm.
Sağliklı olmasina cok sevindim hamilelikde bele hassagliginiz normal .doguma az kaldi koru fal amma her sey guzel olcaq bebeyinde guzel olcaq esas saliqli olsun insallah senin gibi guzel ve şirin olcaq ibsallah :smiling_face_with_three_hearts
Teşekkür ederim
Ben ağrısız doğum olduğuna inanıyorum.
Doğum fobisi ile ilgili faydalı bilgiler bulursam sizinle paylaşmak istiyorum
Çok sevinirim fikrim sanırım değişmez ama belki daha güzel bakabilirim normal doğuma
@İlknur Eğer engeli yoksa her anne adayının normal doğum yapması taraftarıyım Bebeğini acısıyla, tatlısıyla, zorluğuyla ve kolaylığıyla, o anı birebir yaşayarak kucağına almak gibisi var mı ? Evet, sezaryende de belden uyuşma yapıp o ana şahit olunmasını sağlıyorlar artık ama normal doğum gibi hissetmiyorsun. Senin çabanla, senin nefesinle, senin gücünle bir canlı dünyaya getirmek… Bence normal doğumdan korktuğu için sezaryen doğum isteyen annişler baştan bir düşünsün
@Sona
@baby_ugur
Günaydın kızlar dün ben kendi randevumun derdine düşünce sizi unuttum
Randevunuz nasıl geçti
@Nergiz13
@Cici
Günaydın kızlar
Bebeğinizi goreceksiniz, inşallah güzel haberler alırsınız
Randevudan çıkınca bebek neler yapıyormuş anlatır mısınız
günaydn malesef ben bu gün gidemedim eşim işte yalnız da gidemiyorum artık pazartesiye kaldı
Olsun arkadaşım sıkma canını geç olsun güç olmasın
Ben gittim çok şükür bebeğim gayet sağlıklı herşeyi iyi masalah
Cinsiyeti belli olmus mu heyecanla bekliyordunuz
Şükür @Cici kaç grmammış bebişin
Oldu kızımız olacak inşallah