Sıradaki doktor kontrolünüz ne zaman

Amin inşallah​:palms_up_together::cherry_blossom::heart:

2 Beğeni

8 ve 9 haziran

2 Beğeni

@Funda
Merhaba Funda Hanım
Bebiş doğmak için hazır mıymış :partying_face::partying_face:

1 Beğeni

Ayy bilmiyorum nst girdim şimdi bakalım ne dicek doktor​:star_struck:

2 Beğeni

Ben önümüzdeki pazartesi gideceğim muhtemelen ikili tarama testi yapılır ve cinsiyet hakkında bilgi esinme ihtimalimiz olabilir ama doktorumuz birşey demedi.

3 Beğeni

@baby_ugur
Merhaba arkadaşım randevun nasıl geçti.
Bebiş kaç kilo olmuş :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

benim de yarın randevum var​:yawning_face:

1 Beğeni

Anlatırsın arkadaşim geldiginde,kilosu falan normalmi diye,kaç olnuş acaba :balloon:

baş üstüne​:see_no_evil:

2 Beğeni

Benim de randevum bugün :baby_bottle::baby:t2::partying_face:

2 Beğeni

anlatırsın gelince​:shushing_face:

İnsallah hayirlisi canim

@Cansu randevun nasıl gecti arkadaşım

Benimde randevum pazartesi ve çok beyecanlıyım.

1 Beğeni

@Nergiz13 @Fidan1 @Cesurumm @NURAN @Funda
Beni de hatırlayıp sorduğunuz için teşekkür ederim :star_struck:
Aslında moralim bozuldu. Biraz ağladım.
Şükürler olsun bebek sağlıklı, erken doğum riski de yok. Yine iki hafta önden gidiyor
Hatta bebek doğum pozisyonu almış (buna çok sevindim)
Bebeğin kafası biraz büyükmüş (bu normal doğum olma ihtimalini düşürüyor mu diye düşündüm doktora sormayı unuttum mesaj attım. normal doğum olmasını çok istiyorum bu ihtimal beni çok üzdü)
Bebek 1800 gr olması gerekirken 2200 gr çıktı. Bebek devamlı kilo alıyor(Bu da normal doğum olmasını engelleyen bir unsur)
Moralim bozuldu.
Ne güzel kilo almıyorum derken 3 haftada 1 kilo almışım. Bu da moralimi bozdu. Ne güzel hava atıyordum. :cry:
Kedimizin dış parazit durumunu sordum. Doktor biraz tedirgin oldu. Galiba doktorun kedilerle arası yok.
Vücudumda sinek ısırığı gibi kırmızı noktalar var onun için de karaciğer enzimlerine baktı.
Sanırım kendimi normal doğum için fazla çırpınmışım fazla umut beslemişim.
Şimdi kendi kendime bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin diye teselli ediyorum.
Galiba içten içe normal doğum olmazsa diye ağladım
Bebek istediği gibi gelsin demeyi benimsersem böyle ağlamam.
İçimden de ağlamak geliyor
Tansiyon riskim de bitti
Bebeğin fotoğrafı çok çirkin olduğu için de ağladım. Bu kadar çirkin bir bebek benim mi dedim bir dudağı var iki parmağım kalınlığında
Bir burnu var yetişkin burnu gibi
Doktor çekmesini beceremedi galiba belki de cihaz kötü görüyor
Elini yüzü ile kapattığı fotoğrafı daha güzeldi
Minicik burnu minicik çenesi vardı :face_with_spiral_eyes::disappointed_relieved::cry::sob:

4 Beğeni

10 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Anne karnındaki bebeğin kafasının büyük olması

Gereğinden fazla besmeşim çok gerekli bir nedeni yok

1 Beğeni

Bak seneler ne kadar cabuk gecti

1 Beğeni

sevindim sağlıklı olmasına​:pray: hamilelikten dolayı bu hassağlığımız bende de var o çirkin olursa ya birşey olursa yalnız diyilsin bu konuda ama kendine fazla yükleniyorsun,aslında sağlıklı olması en önemlisi,duygusallığımıza kapılıp böyle şöyler düşünmemiz normal canım sıkma canını bebek nasıl gelirse gelsin normal ya da sezeryan sonuçta her iki doğumda da zor oluyor , ben de sezeryan olucam doktorum önermeseydi bile normal doğum yapmaktan korkuyodum , sen de kendini üzme hayırlısıyla kucağına sağ salim alıcaksın bebişi,sen de güzel bir hanımsın​:pinched_fingers:bebiş te senin gibi güzek olucak inan bana​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ağlamak rahatlatıyor ama sakın fazla üzülüp ağlama yavruşun da hissedip üzülmesin annesi.
Maşallah hep sağlıklı olur inşallah.
Benimkide erkenden doğum pozisyonu aldı.
Açılman yeterli olursa bence bi problem olmaz doktor ne dedi?
Benimkinin kilosu da hızlı artıyordu hayta hep 2 hafta ya da 1 hafta önden gidiyordu 34w den sonra haftasında gidiyor.bozma moralini bu yüzden.
Aldığın kiloya da üzülme canım benim ben bi çıkıyorum tartıya 103 bi çıkıyorum 105 doğumda çoğu gidicek kalanları da veririz dert etme.
Karaciğer enzimlerinde bi problem yokmuş demi?
Zaten bişeye ne kadar heves edersek o olmayınca üzülmek kaçınılmaz oluyor. Olmayacak gibi düşünme ama kesin olsun diye de şartlandırma kendini canım bende senin gibiyim ama bi taraftan da sezeryana şans veririm bebeğim sağlıklı olsun yeter diyorum.
Çevremde kötü doğum hikayelerine şahitlik edince gerçekten normal sezeryan pek de önemli olmuyor. Rabbim sağlıkla kucğaımıza almayı nasip etsin inşallah :palms_up_together::palms_up_together:
Tansiyon riskinin bitmesine sevindim. Geçmiş olsun umarım bi dhaa yaşamazsın dikkat et kendine.
Kız ultrasondaki gördüğün görüntü ne kadar doğru olabilir he oldu diyelim çirkin doğan çocuk büyüyünce çok çok güzel oluyor bu da kaçınılmaz gerçek. Kardeşim o kadar çirkindiki bu yüzüklerin efendisinde gollum var ona benzetirdim​:rofl: takma kafana bu kadar sıkma canını :cherry_blossom::heart:

2 Beğeni