Sinirlenme sonrası karın ağrısının bebeğe zararı olur mu?

Hayatımdaki bi yılan haddi olmayan bir şeye burnunu soktu diye güzelce uyardım demediğini bırakmadı (eşimle aramı bozmaya çalıştı) bende sinirlendim çok bağırdım kendi kendime çok ağladım 6 saat kadar karnım hafiif hafif acıyo çok korkuyorum bebeklerime bişey olacak diye arkadaşlar böyle durumlarda bişey olur mu yaa :sob::sob::sob::sob:

Kendini kastığın için ağrın vardır. Kendini üzmemeye çalış çünkü bebekler hisseder. Takma öyle insanları da :cherry_blossom:

1 Beğeni

O kadar sanslisin ki sen mucizenin mucizesini
Yasiyorsun ikizlerin olacakmis galiba hayirlisiyla
Bi de ilk hamileligin ne kadar guzel bir lutuf.
Lutfen izin verme etraftaki luzumsuz
Insanlara sen simdi 6 saat agladim diyorsun
Ama allah korusun bebeklerine bisey olsa
Daha cok kendine gelemezsin.
Uzak durun benden de eger durmuyolarsa
Sen terk et ortami.
Sana bi arkadas tavsiyesi lutfen canim
Hayalini kimsenin bozmasina izin verme
Hersey iyi olacak
Agladigin icin sancin olmustur.
Ama nefes al otur bacaklarini ac
Ellerini karnina koy bebislerinle konus
Onlar herseyi hissediyo

3 Beğeni

O insan görümce olunca :woman_facepalming:t2:eşim de kalktı kardeşini savundu bebek müjdemizi ona verdik gidip herkese söylemiş bende keşke bu sevincimizi paylaşmamızzı bize bıraksaydın dedim hepsi bu riskli olduğunu biliyorsun korkuyorum beni anlarsın sende hamilesin dedim diye demediğini bırakmamış onca şey yapmışım ona :woman_facepalming:t2:kii tek bişey yapmış insan değilim etraftaki bazı iftiracıların lafına inanıp bana düşman olmuş meğer bende kardeşlerim diyorum onlara eşime hadi kardeşlerini arayalım diye hep ben derim oysa insan üzülüyor onca fedakarlığa karşı nankörlük görmek bebeğimizin haberini kendimiz vermek istemem suç mu :sob:

1 Beğeni

Ben uzak dururum çok da faydası olan bi insan değil kendisi eşimle her tartışmamdaki sebep tek o insan diğer görümcelerim öyle değil ama bu tam bi yılan güzelce uyardım o da hamile üzüntüsüne sebep olmayayım dedim o beni üzdü Allaha havale ettim eşimle hep onun yüzünden aram bozuluyor nolur dua edin ben mucizelerime kavuşayım onlara bişey olursa kendimi asla affetmem :sob:

Ne olur yapma gulum aglama bu isi tek cozecek
Kisi esin.
Esinle konus bak o senin kardesinde kardesine
Laf et demiyorum de oda hamile beni anlamasi
Lazim de.
Ama bende senin hayat arkadasinim de
Senin mucizelerini tasiyorum allah
Korusun bunlara bisey olsa daha mi iyi de.
Lutfen su hassas donemimde yanimda ol
De.
Baska zaman olsa fark etmez de
Destegine cok ihtiyacim var de.
Lutfen aglama daha da
Gercekten cok uzuldum bende

1 Beğeni

Yaa bana duvar ördükçe eşim ağzıma geleni söyledim hormonlar beni mahvetmiş eşimle evlendiğimden beri tek sorunumuz o eşimi benim yanımdan alıp bi yerlere götürmeye çalışıyor görüntülü arıyoruz ayy nasıl yakışıklısın falan diyo ben yanındayım yani diğer kardeşleri bunu demezken olacak iş mi :woman_facepalming:t2:sen kendini benim gözümde bi görsen falan diyo ablası da olsan hoş değil yaa eşim diyo kardeşimden de kıskanmazsn iyi de bu kıskanmak değil bu başka bişey ben eşimin onunla konuşmasını bile istemiyorum o kadar rahatsız edici diğer kardeşleriyle konuşsa kılım kıpırdamaz​:woman_facepalming:t2:çok sinsi ince ince işliyor benim içim dışım bir hiç bilmem oyun falan eşim de yapmaya çalıştığını görmüyor ben suçlu oluyorum onlar haklı oluyo :sob:

Sorun gercekten esinde canim onun gormesi lazim
Bak de esine senin bu kadar kardesin var de
Diger kardeslerin hakkinda niye hic sIkayet etmiyorum de.
Demekki bi sorun onda de
Aklimda zorum yok de deli de degilim de
Niye kiskancam de.
O esiyle senin yuzunden kavga yapmiyor
Ama ne dense biz hep onun yuzunden
Kavga yapiyoruz de.
Hep zaten iyi niyetin den kaybediyorsun.
Icimizde sinsi bi yilan beslemiyorsun
Kotuluk fesatlik beslemiyorsun.

Bence eşinle aranıza üçüncü kişileri dahil etmeyin. Hele de aileleri. Bu dengeyi kurarsanız herşey daha güzel olabilir :cherry_blossom:

Anlatıyorum anlatıyorum cevap vermeyince sinirlenip sesimi yükseltiyorum suç Ben deymiş gibi çocuklarıma bişey olursa seni asla affetmem dedi buraya bunları niye yazıyorum kendimi çok yalnız hissediyorum gurbetteyim kimsem yok şu koskoca şehirde eşim asker sürekli görevde evde bi başımayım sürekli evde bunalıyorum artık diyorum başıma bişey gelse kapısını çalacağım bi komşum yok annem 1250 km uzağımda o da üzülmesin diye diyemiyorum bişeyimi​:sob:öyle işte yaa inşallah evlatlarım sağlıkla dünyaya gelirler de hep benim destekçim olurlar ben hep annemin yanındaydım birlikte güldüm onunla birlikte ağladım inşallah benim evlatlarım da ben gibi bi evlat olur ben annemin nasıl başını önüne eğdiremediysem onlarda ben gibi olur ben babasız büyüdüm ama onlar babasıyla büyüsün çok isterim benim yaşayamadığım baba sevgisini iliklerine kadar hissetsin ler çok isterim :orange_heart:

2 Beğeni

Yapmamaya çalışıyorum ben kimsenin bişeyine karışmıyorum onlar da bize karışmasın istiyorum eşim çok iyi bi insan onunla hiç sorunum olmuyo işte tek sorun dış yılanlar :woman_facepalming:t2:yoksa eşim Allah ondan bi değil bin kere razı olsun her dediğimi yapar yanımda olmaya çalışır evde olduğunda gözümün içine bakar yiyeceği bi şeyi önce bana yedirmeden kendisi yemez kıyamaz ama işte benim hormonlar tavan da olunca :woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Bence bebeklerini düşünüyorsan artık üzülmeyi ve konu üzerinde tartışmayı bırakmalısın. Onlar da hisseder ve bir konu üzerinde uzun süre konuşursan stresini arttırır, bu da bebeklerine yansır :cherry_blossom:

1 Beğeni

Hic merak etme senin nasil evlatlik yaptiysan
Mislisini gorursun analirimizin duasi yeter
Bize.
Canin SIkildikca yaz buraya
Arkadaslar bu gunler icin var
bol bol video izle
Hamilelik dogum vloglari pozitif
Eksiklerini al yavas yavas
Komik eski filmler izle
Zaten zaman geciyo bi bakmisim 25 haftaya girmisim.
Ilk haftalar gunler nasil gececek diyordum
Suan dogum yapacagim gunu dort gozle bekliyorum
Ay cok guzel ya

Rabbim sağlıkla kucağınıza aşmayı nasip etsin inşallah sağlıkla geçer şu günler hayırlısıyla önümdeki kpss sınavını da atlatırım inşallah hayırlısıyla kafam rahat olur 3 gündür çalışamadım cumartesi kanamam oldu pazar çok halsizdim bugün de bu olaylar kendimi toparlayıp son düzlüğe atlatırsam dediklerinizi mutlaka yapacağım bol bol okumalı günlere kavuşacağım için mutluyum :upside_down_face:kitaplar benim can damarım gibi :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ha bak iste ne guzel bi meskale okumayi seviyormussun.
Beynin icindeki herseyi torbaya koy at kenara
Sinavina odaklan sinavin da iyi gecer inshallah
Moralin de duzelir.

Harika, işte bu :star_struck: Böyle motive et kendini. Dış etkenlere kapat kendini :cherry_blossom:

1 Beğeni

Bebeklerin icin kitap topla
Bende aldim cok eglenceli

1 Beğeni

Amin inşallah Allah razı olsun çok iyi geldi konuşmak :palms_up_together:gerçekten varolun :heart_eyes:burası bana çok iyi gelmeye başladı :orange_heart:

Bıraktım zaten Allaha havale ettim herkese kalbi gibi bi ömür nasip etsin rabbim rahmetli kayınvalidemin görümcem evlenmeden iki gün önce beni ağlattı diye ondan iki gün sonra kurtulucaz kızım sen benim gelinim değil kızımsın derken neden kızından kurtulduk diye sevniyo diye düşünürdüm şimdi daha iyi anladım :pensive:ahh benim canım anam ahh keşke hayatta olsaydın üzebilirler miydi beni izin vermezdin ki dedim sürekli bugün rabbim kayınvalide değl anne nasip etmişti erken aldı :sob:

1 Beğeni

Tabiki gulum ya asil iyiki sende varsin
Ay cok guzel ya ikiz bebek muhtesem.
Canin SIkildikca yaz aklina bisey takilirsa
Hepimiz yardimci olmaya calisiyoruz birbirimize.

1 Beğeni