Sinirlenme sonrası karın ağrısının bebeğe zararı olur mu?

Bi sürü çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar almıştım sınavlar bitsin sakin kafayla okurum demiştim hamile bie değilken rabbim hamile okumayı nasip edecek inşallah sonsuz şükürler olsun rabbime​:palms_up_together::orange_heart:

1 Beğeni

Cok guzel iste bitanemmm
Rabbim o kadar guzel odullendirmiski
Seni.
Bir degil iki tane vermis.

2 Beğeni

Yeni hamişim ben 5 haftalığım daha yeniyim buralarda ama çok güzel insanlar tanıdım sizi bugün ilk defa gördüm başka bi konuşmada ama iyi ki tanıdım :upside_down_face:Nuran Cansu duygugil (kedili profili olan) birde kuşlu bi profil vardı adı aklıma gelmedi bu arkadaşlar da çok ilgilendi benimle Allah razı olsun onlardan da​:orange_heart:

2 Beğeni

Nuran la cansu zaten canikkk
Ikisinin yeride baska bende
Ama bende seni tanidigima cok
Memnun oldum.
Tabi diger hamisleri de seviyorum
Elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum.
Bu benim 4 uncu oglan olacak
Digerleri buyuk
37 yasindayim hollandada ikamet ediyorum.
Gonuller bir olsun
Ogretmen yardimciligi egitimi aldim stajimi
Bitti
1 sinavim kaldi inshallah onu da alirsam
Egitimim tamam olacak.

Haaa maşallah yaaa 4 oğlan :see_no_evil:Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah valla :smiling_face_with_three_hearts:bende 31 yaşındayım ilk evlatlarım olacak inşallah mardinde yaşayan gurbet kuşuyum bende fen bilgisi öğretmenliği okudum bende inşallah bu sene son olur atanırım hep bazı sebeplerden atanamadım sağlık problemleri kaydırma falan derken nasip etmeyecek olunca rabbim sebepler gönderiyor inşallah bu sene nasip olur evlatlarım uğurlu gelir anne babasına :palms_up_together:

Kesinlikle öyle yapacağım canım Nuran :orange_heart:Allah senin de karşına senin gibi güzel kalpli insanlar çıkarsın hiç darda bırakmasın inşallah evlatlarına hayırlı bir ömür nasip etsin rabbim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Sagol canim benim oglanlar buyudu allaha sukur
19 biri 18 olacak digeride 15 olacak
Zamam oyle cabuk geciyorki
Gecen sene dusuk yapmistim oda oglandi.
Ebem dalga geciyo benimle senin altinci da
Oglan olacak dedi bak gorursun.
Tabiki ikiside bir ama ben hep kizim olsun
Istedim.
Cinsiyetini ogrenmeye gittigimde ne hissediyorsun
Dedi kiz istiyorum dedim ama yuzde 90 oglan
Olacak dedim dedigim de cikti zaten.
Saglikla gelsinler de ikiside bir.
Bebek bereketiyle gelir merak etme canim

1 Beğeni

O zaman Allah kızınız gibi olan hayırlı gelinler nasip etsin inşallah sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar da kız erkek farketmez​:upside_down_face:benim büyük görümcenin de öyle 4. Ye hamile 1 ay sonra doğacak kendini göstermiyor ama büyük ihtimal erkek demiş diğer görümcenin de 4 kızı var belki 5. Erkek olur diyo yakında haberi gelir :rofl:rabbim işte hikmetinden sual olunmuyor :orange_heart:

1 Beğeni

Ha sukur guldurebildim seni
Iste boyle gul gec herseye hhaha
Moralin yerine gelir.

Erkekler aslinda erken gosteriyo kendini
Benim oglan dalga geciyo benimle
Bacagini doluyo birbirine surekli
Bide sirt bolgemde surekli.
Ilk defa duydum bunu da boyle bisey
Olacagini.
Sirtim agriyordu nefesim kesiliyodu
Sukur iyi simdi iyi.

@Hava Çok mutlu oldum böyle düşünmene, çok teşekkür ederim :blush: Biz de senin tecrübelerinden faydalanıyoruz ne güzel :heart:

@Tatlıheyecanım_3012 Amin inşallah canım benim :kissing_heart: Cümlemizin inşallah :pray:

Gercekten icten soyluyorum senin yazilari okudukca okuyasim geliyo.

1 Beğeni

@Hava Çok teşekkür ederim, senin gibi tecrübeli bir anneye hitap edebildiysem ne mutlu bana :cherry_blossom:

Ne demek canim benim estagfurullah
Bende nacizhane duyduklarimi
Birebir basimdan gecenleri aktariyorum
Cocugunluklada emin oluyorum
Ebeme bu isi 30 senedir yapiyo
Bende size aktariyorum.

1 Beğeni

Harikasın :cherry_blossom:

1 Beğeni

Yaaa nasıl kıymetli şu söylediğiniz​:heart: böyle hissettirebildiysem ne mutlu bana, Allah sizden de razı olsun. Birbirimize yol arkadaşı oluyoruz burada​:pray::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bagirinca karnina güç düşmüş.o yuzden agrimiş.
Dikkat et sinirlenmemeye.biliyorum insanın əlində değil sinirlenmemek ama məcbur kendini koru.bende kendimi tutmaya calisiyorum bagirmamak için. @Tatlıheyecanım_3012