Sezeryan tarihim belli oldu

Kızlarr normal doğum istiyordum fakat belimdeki fıtık epey ilerlediği için doktorum sezeryana yönlendirdi açıkçası çok da üstelemedim çünkü artık yürüyemiyorum belimin acısından ayak bileğime kadar vuruyor​:face_holding_back_tears: 1 mart Cuma günü saabah 7 de yatışım yapilacak. Bana dua edin çok heyecanlıyım :heart:

8 Beğeni

Allah bir sancı da kurtarsın sağ salim kucağına alirsn inşallah bebeğini Allah yardımcın olsun umarım kolay geçer :palms_up_together::hatching_chick:

@Minnakanne senin ve bebeğin için ne hayırlı ise o olsun canım ,ikinizde sağlıklı bir sekilde birbirinize kavuşun​:joy::joy:

Amin çok teşekkürler​:face_holding_back_tears:

Amin tesekkur ederim​:smiling_face_with_three_hearts:

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :two_hearts:

Sağlıkla kavuş inşallah bebeğinle güzel şeyler düşün güzel olsun bize de dua et hayırlısı ile bizde bu günlere gelelim​:cherry_blossom::ribbon:

Amin canim cok tesekkur ederim​:gift_heart::gift_heart:

1 Beğeni

Insallah canim sen de zaamanin gelince kavusursun bebegine​:heart:

1 Beğeni

Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız ins bebeğinizi :blush: Genel anestezi mi epidural mı olacaksınız?

Ayy çok az kalmış, sağlıkla gelsin bebiş :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

Sağlıcakla bebisini kucağına al canım benim Mart annelerinden ilk girişi sen yapıyorsun :heart_eyes:Bizde martın 11 inde gün almaya gideceğiz nasipse

2 Beğeni

Kaç hafta kaç günlük olarak sezeryana alınmış oluyorsunuz.

Hayırlı doğumlar dilerim​:four_leaf_clover:🩵

Her şey olması gerektiği gibi güzel ilerlesin :hibiscus: Sağlıcakla alırsın kucağına inşallah. :people_hugging:

Epidural oluck​:smiling_face_with_three_hearts:

Ay insallah​:gift_heart:

Ayyyyyyy evetttttt​:heart::heart::heart:hadi insallah senin de kolay bi doğumun olsun :gift_heart:

Tesekkur ederimm, 38+0 oluyor

3 Beğeni

Insallah :heart_hands::heart_hands::heart_hands::heart_hands:

Neyse ki erken bir tarih değil. Sağlıkla kucağına al yavrunu canım.