Hangi hastaneye gidiyorsun
Çok sevindim canım dualarım seninle birlikte ![]()
Mart doğumlarınin siftahini sen açıyorsun hadi hayırlısı olsun bakalım ![]()
![]()
![]()
Bebegini hayirli saglikli birsekilde kucagina al inslah beni bi heyecan aldi guzel haberlerini bekliyoruz ![]()
![]()
![]()
![]()
Evet teşekkur ederim![]()
Denipol e gidiyorum kuzun
Ay oyle oldu abla![]()
Insallah canimmmm tesekkur ederim![]()
Bakalim 2.sirada kim olacak![]()
![]()
Allah kolaylık versin her sey güzel geçsin ins dogum tecrübeni bekliyorum ![]()
Yarışa mi girsek ![]()
![]()
![]()
![]()
Aminnn tabikide kendimi toparlaf toparlamaz yazacagim![]()
Bir avazda al kucağına canım rabbim sizinle olsun
Amin![]()
![]()
![]()
Sag salim kucağına alırsın inşallah benim doğum günüm 1 mart sana uğur getirsin ![]()
Rabbim sağ sağlim evladını kucagına almayı nasip etsin insallah hemen toparlanıp kalkarsın
bende 4 gün once oldum aslında zamnımız vardı bi anda suyum geldi
Yaaaaaaaa çok teşekkür ederim, sizin de doğum günunüze cok az kalmis simdiden iyiki dogdunuz![]()
![]()
Normal doğum sanirim sizin değil mi?
sezeryan oldum 5 cm acılmam vardı ama catı dar doğuramazsın dedi doktor
Peki nasil bir surec gecirdiniz sezeryan sonrasinda rica etsem anlatabilir misiniz?![]()
Benim ki epidural sezeryandı 6 saat sonra ilk ayağa kalkışta çok zorlandım minik minik adımlarla ilerleyebildim ki 1 2 saat sürdü bu durum. Ileri saatlerde daha iyi yurumeye basladım ve kendim yurudum ne kadar yurursen o kadar cabuk toparlanıyosun ilk günüm boyle gecti. Ikinci gün kendim yatıp kendim kalkmaya başladım zaten o arada serum ağrı kesiciler verildigi icin daha kolay geciyo. Eve cıktım cok sükür daha iyim tabi ki yatıp kalkarken ufak tefek agrılar oluyor ama anlık tek sıkıntım yarım uyuşturulduğu icin cok kotu bi bas ve boyun ağrısı oldu sezeryandan korkma ağrısı sancısı olcak diye ama boyun ve bas agrısı icin aynı seyi soyleyemem onuda bolca kahve icip su icip bi sekilde narkozu vucuttan atman gerek tabi komple uyuturlarsa boyle bi sıkıntın olmazmış… bebisini kucağına almak icin hemencecik ayaklanıyosun zaten kendini ben hemen ayaga kalkarım diye motive et kotuyu hic dusunme ![]()