Sezeryan tarihim belli oldu

Sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah canım güzel heyacanlar doğum yaptım diye mesajını bekliyoruz duam seninle ve bebeğinle

Hangi hastaneye gidiyorsun

Çok sevindim canım dualarım seninle birlikte :palms_up_together:t2::two_hearts: Mart doğumlarınin siftahini sen açıyorsun hadi hayırlısı olsun bakalım :two_hearts::two_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Bebegini hayirli saglikli birsekilde kucagina al inslah beni bi heyecan aldi guzel haberlerini bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts::baby::baby::baby:

Evet teşekkur ederim​:heart:

1 Beğeni

Denipol e gidiyorum kuzun

1 Beğeni

Ay oyle oldu abla​:gift_heart:

1 Beğeni

Insallah canimmmm tesekkur ederim​:heart:

Bakalim 2.sirada kim olacak​:grinning::grinning:

3 Beğeni

Allah kolaylık versin her sey güzel geçsin ins dogum tecrübeni bekliyorum :blush:

Yarışa mi girsek :rofl::rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Aminnn tabikide kendimi toparlaf toparlamaz yazacagim​:gift_heart:

2 Beğeni

Bir avazda al kucağına canım rabbim sizinle olsun

Amin​:smiling_face_with_three_hearts::pray:t2::pray:t2:

1 Beğeni

Sag salim kucağına alırsın inşallah benim doğum günüm 1 mart sana uğur getirsin :smiling_face_with_three_hearts:

Rabbim sağ sağlim evladını kucagına almayı nasip etsin insallah hemen toparlanıp kalkarsın :hugs: bende 4 gün once oldum aslında zamnımız vardı bi anda suyum geldi

Yaaaaaaaa çok teşekkür ederim, sizin de doğum günunüze cok az kalmis simdiden iyiki dogdunuz​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Normal doğum sanirim sizin değil mi?

sezeryan oldum 5 cm acılmam vardı ama catı dar doğuramazsın dedi doktor

Peki nasil bir surec gecirdiniz sezeryan sonrasinda rica etsem anlatabilir misiniz?:pray:t2: