Evet hanımlar hamişdaşlarım 9 sene ara ile tekrar hamileyim ilk doğumum sezeryan oldu sonrası için normal olur demişti doktorum tabii araya zaman koyarsan demişti ve ben 9 yıl ara verdim …henüz doktoruma danışmadım size sormak istedim Sezeryan sonrası normal doğum yapan yapacak olan var mı?
Sezaryen sonrası normal doğum yapmak mümkün elbette. Ancak doğum yöntemi doğum zamanına kadar değişiklik gösterebilir. Sezeryan doğum ile ilgili daha fazla bilgi almak istersen aşağıdaki detaylı makaleyi okuyabilirsin.
Vücudunuz el veriyorsa neden olmasın
İnşallah farklı bir konu altında olumsuz yorumlar okuyup korktum biraz ama iç dikişlerin açılması normal doğum yapıp dikişler için ameliyata girmek istemem en iyisi risk almamak mı
@Kadriye merhaba tavsiye de bulunup düşüncemizi paylaşıyoruz elbette ama kesin yap yada yapma demek yanlış olur, doktorunuzla konuştunuz mu bu konuyu onun tavsiyesiyle hareket etmek daha sağlıklı olacaktır
Ben de normal istiyorum hatta aynı soruyu sordum, olumlu düşünen de olumsuz düşünen de var, en iyisi doktorumuz ne derse ona göre hareket etmek. Ben de 7 sene ara verdim yaklaşık. InsaALLAH normal ve kolaylıkla alırız kucağımiza bebislerimizi
Hamilemisiniz şimdi?
Evet canım 15+5
Yeni gördüm mesajını kurcalayınca profili …Şimdi ne kadarlık oldunuz yaklaşık hamişmiyiz?
Gecen gun doktoruma sordum bunu benim iki gebelik arasi 3 yil. 8 9 yil olsaydi olabilirdi ama hicbir devlet hastanesi bu riski almaz dedi bana
Merhaba ben sezeryandan sonra normal dugum yaptım hemde iki sene arayla ilk normal dugum yaptım ama ikincisinde bebek iriydi sezeryan oldum sonra gene sezeryan oldum 4 ci gebelikte normal dugum yapmaya karar verdim ve yaptım sancimi bekledim tam dugum başladı hastaneye gitim hemen dogurdum şimdi gene hamileyim Allah izin verirse gene nurma yapmayi düşünüyorum bakalım bismet
Ben su an 33+3 üm ilk gebelikle arasinda 7 seneyi geçti, devletteki doktorlar istemiyor, riskli buluyorlar ama özeldeki doktorum mümkün diyor eger bir aksilik çıkmazsa inşaALLAH normal düşünüyorum. Nasip olsun tüm isteyenlere amin
Nerde yaşıyorsunuz Türkiye de mi Türkiye de bunu yapacak babayiğit birini tanımadım ve yaptıracak babayiğit doktor da tanımadım da sezeryan yerlerine bir zarar gelmedi mi peki açılma vs
Hadi inşallah yuşi benim doktor da beni kandırdı ya ilk sezeryana aldı ikizler diye korkuttu beni ya dedim 2şer kilolar normal doğumu bekleyelim yok alalım sancı,su hiçbir doğum belirtim yokken pisi pisine ameliyat sezeryan ee dedim sonra hamile kalırsam normal olur mu müsaitmiyim buna diye sordum en az 4 yıl dedi 9 yıl ara ile hamileyim 28 hafta ayrıntılı için ikizlerin doktoruna gittim yine siz demiştinz normal olur ara verirsen diye şimdi diyo istersen 30 yıl ara ver bende anlamadım ne yapmaya çalışıyo ukala şey
Valla Şırnak Silopi’de oturoyurum Türkiye de tabi devlet hastanesinde de yapılıyor burda ben konuştum dedi bı terslik olmasa değerlendirecek tabi nurmal dugum yapacam dedi bana
Benim bı arkadaşım ikizlerde bile normal dugum yaptı valla
Maşallah sizin oradaki doktorları Marmara bölgesi Ege bölgesine bekleriz aslında doğum doğal kendiliğinden gelişen birşey doktorum anlatmıştı eskiden annelerimz doktora mı giderdi dağda ahırda bayırda doğurur taşla kordonu keser sarar kumaşa işine devam edermiş o zamnların bebek ölüm vakaları çoktu işte ya kordon dolanması ya nefessiz kalma bir şekilde ölüm gerçekleşiyor annede ölebiliyor kan kaybından
Birde orda genelde normal doğum ağırlıklı istiyor gebeler sezeryana karşılar doktor sezeryan dese bile itiraz edip çıkış yapıyolardır sancı ve evde çekip açılma iyice olunca hastaneye gidiyolar dimi burda Mardinli bi hemşerim var 2.çocuğunu öyle evde doğurdu kaynanasını tuttu çıkardı ambulansla apartopar hastanede dikiş atıldı yırtılmış eski dikişleri de açılıyor sanırım haliyle
Beni de yok yere sezaryene aldı doktor, suyu az dedi ama doğum esnasında ameliyatı yapan doktor neden gönderdiler bebek henüz yukarıda ve suyu da iyi dedi beynimden vurulmuşa döndüm. Simdikini Büyük Anadolu Hastanesi nde yapmak istyrm dokturm mümkün diyor ama bakalim nasip olsun inşaALLAH. Devlet Hastanesi doktorları istemiyor böyle bir riske giremeyiz diyorlar
Sizinkinin aradi kac yil