38 haftalık olduk elhamdülillah pazartesi günü (17 mart) sezeryan olucam. Rabbim herkesin beklediğini sonuna eriştirsin hayırlısıyla. Kızımda genel oldum bunda daha konuşmadık ama spinal olur büyük ihtimalle. Sezeryanda da acil olmadığı sürece genel yapılmıyormuş. Allah herkesin yardımcısı olsun. Kim ben gibi
Ayy az kalmis hayirlisiyla kucagina alirsin insaALLAH.bnmde 21 martta ikinci sezeryanim bn genel isterim ya belde agri bas agrisi oluyor diyorlar agri olmuyor kesildigini hissediyorsun diyorlar bn korkuyorum valla genel isterim
38 de almıyorlar mi normalde acaba,bende 34 haftalık oldum,artık dayanacak gücüm kalmadı zaman geçmez oldu
Ben de 14 Nisana gün aldım 33 günümüz kaldı Allah nasip kısmet ederse iniallah
Kaç haftalıksiniz acaba
- Haftadayız 38+5 de alınacak
Yarın Allah’ın izniyle doğuma gidiyorum 39. Haftamız epidural ve spinalden çok korkuyorum oda iğne büyük ve kalın deniliyor bu korkuyu nasıl yenebilirim acaba
Hayırlı günler hayırlı ramazanlar ben de ikizlere hamileyim sezaryan diyolarda şuan 31+0 haftalığım bana doktorum dedi 35+36 ken alınır normalde benim ki erkende olabilirmiş öle dedi bilmiyorum hayırlısı kıstmet nasip
Benim ikiz 36 haftalik ikiside 3 er kilo doktor yarin alalim dedi ben 1 hafta daha tutmaya calisacam karnim devasa oldugu icin cok incelmis duvarim insallah 1 hafta daha tutmam lazim haftaya sezeryan spinal olacak ilk sezeryanda spinal dogumu izleyebiliyorum hemen yanagina koyuyorlar bebegi herseyi biliyorsun o acidan iyi
Sende hayırlısıyla kucağına al bacım. Serklaj ameliyatı oldum ben belden uyuşturuldum ama ağrı falan olmadı
Son zamanlar zaten geçmiyor bacım ya 32. Haftadan sonra zaman durdu bana da
38 haftalığım
Serklaj ameliyatı oldum belden uyuşturuldum ve iğneyi dahi görmedim acısı sadece hafif bir cimcirme acısı gibi
Allahım sağ selamet kavuşmayı nasip etsin inşallah
Bence de canım. Sağlıkla kavuşalım inşallah
Rabim herkesinkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabim isteyene de bu duyguyu nasip etsin inşallah
Amin inşallah
Amin inşallah
Banada o aralar verir ozaman,bende 34 haftalık oldum tam,o zamanı beklerse,sizinde karında sertlik oluyor mu
Karında sertlik oluyor ve özellikle dün çok büyük bir sancı yaşadım elektrik çarpması gibi keskin keskin sol alt kısımda bir ara gerçekten doğuruyorum falan dedim çok fazla sancı olmaya başladı zaten doktorum da ağrıların çok fazla devam ederse erken alırım dedi