Sezeryan günü bekleyen anneler burda mı

38 haftalık olduk elhamdülillah pazartesi günü (17 mart) sezeryan olucam. Rabbim herkesin beklediğini sonuna eriştirsin hayırlısıyla. Kızımda genel oldum bunda daha konuşmadık ama spinal olur büyük ihtimalle. Sezeryanda da acil olmadığı sürece genel yapılmıyormuş. Allah herkesin yardımcısı olsun. Kim ben gibi

2 Likes

Ayy az kalmis hayirlisiyla kucagina alirsin insaALLAH.bnmde 21 martta ikinci sezeryanim bn genel isterim ya belde agri bas agrisi oluyor diyorlar agri olmuyor kesildigini hissediyorsun diyorlar bn korkuyorum valla genel isterim

1 Like

38 de almıyorlar mi normalde acaba,bende 34 haftalık oldum,artık dayanacak gücüm kalmadı :grin:zaman geçmez oldu

1 Like

Ben de 14 Nisana gün aldım 33 günümüz kaldı Allah nasip kısmet ederse iniallah

Kaç haftalıksiniz acaba

1. Haftadayız 38+5 de alınacak

Yarın Allah’ın izniyle doğuma gidiyorum 39. Haftamız epidural ve spinalden çok korkuyorum oda iğne büyük ve kalın deniliyor bu korkuyu nasıl yenebilirim acaba​:neutral_face:

1 Like

Hayırlı günler hayırlı ramazanlar ben de ikizlere hamileyim sezaryan diyolarda şuan 31+0 haftalığım bana doktorum dedi 35+36 ken alınır normalde benim ki erkende olabilirmiş öle dedi bilmiyorum hayırlısı kıstmet nasip :heart::pray:

1 Like

Benim ikiz 36 haftalik ikiside 3 er kilo doktor yarin alalim dedi ben 1 hafta daha tutmaya calisacam karnim devasa oldugu icin cok incelmis duvarim insallah 1 hafta daha tutmam lazim haftaya sezeryan spinal olacak ilk sezeryanda spinal dogumu izleyebiliyorum hemen yanagina koyuyorlar bebegi herseyi biliyorsun o acidan iyi

1 Like

Sende hayırlısıyla kucağına al bacım. Serklaj ameliyatı oldum ben belden uyuşturuldum ama ağrı falan olmadı

1 Like

Son zamanlar zaten geçmiyor bacım ya 32. Haftadan sonra zaman durdu bana da

38 haftalığım

Serklaj ameliyatı oldum belden uyuşturuldum ve iğneyi dahi görmedim acısı sadece hafif bir cimcirme acısı gibi

Allahım sağ selamet kavuşmayı nasip etsin inşallah

2 Likes

Bence de canım. Sağlıkla kavuşalım inşallah

1 Like

Rabim herkesinkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabim isteyene de bu duyguyu nasip etsin inşallah :pray:

Amin inşallah :pray:

Amin inşallah :palms_up_together:t2:

Banada o aralar verir ozaman,bende 34 haftalık oldum tam,o zamanı beklerse,sizinde karında sertlik oluyor mu

Karında sertlik oluyor ve özellikle dün çok büyük bir sancı yaşadım elektrik çarpması gibi keskin keskin sol alt kısımda bir ara gerçekten doğuruyorum falan dedim çok fazla sancı olmaya başladı zaten doktorum da ağrıların çok fazla devam ederse erken alırım dedi

1 Like