Sezeryan günü bekleyen anneler burda mı

37’yi doldursun da bacım inşallah

1 Like

Ya işte yaş 36 olunca demek ki risk oluyor millet 40 ta 50 de doğurur ben 36 yaşında sıkıntılar yaşıyorum

Hayırlı ramazanlar benim37 haftada sezaryan olucam pazartesi

Benimkide ikiz hem heyecan hem korko şuan her duyguyu yaşıyor um​:face_holding_back_tears:

İkiz olduğun için erken alıyor demek canım. Hayırla gelsinler

Ben daha önce oldum sinek ısırigi gibi siz soylelenlere bakmayin igne yapilirken hareket etmememk gerwkiyor tek.dikkat etmeniz gerekn bu olsun rabbim.yarsimciniz olsun… Şuan 34+2 yim mecburi sezeryan olucak ve yine genel olmicak aynj sekilde olucak .

Allah hepimize yardım etsin sağ salim evlatlarımıza kavusalim :smiling_face_with_three_hearts:

Baş ağrısı anesteziden sonra normal etkisi geçince baş ağrısı yapar zaten. Bel ağrısı ameliyattan bir kaç hafta sonra başlar bazı kişilerde bu bile olmuyor. Bende omuz ağrısı oldu o da sıcak kompleks ile geçti.

Bende 37 yaşındayım çok zorlanıyorum seni anlıyorum​:relieved:

Suyum geldi sabah sezeryana alinacagim ikiz gebelik 36+6 da

Rabbim sağlıkla kurtulmayı nasip etsin

Rabbim yardımcınız olsun,doğum oldumu acaba,bebekler nasıl,bu haftadan sonra kuveze alınmaz degilmi,benimde erken doğum riskim var, bekliyorum şuan

Merhaba evet dun spinal anestezi sezeryan ile dunyaya geldiler kuveze girmediler yanimdalar kilolari biri 3 kilo digeri 2.800 kilo dogdu sütüm pek gelmiyor siringa ile mama veriyorum

Bol bol emzir canım yengem normal oldu ilk gün gelmiyordu sütü şimdi sağıp sağıp dolaba atıyor maşallah

Allah bagışlasın​:pray:t2:Hangi anestesi acıtmıyor?yani hiss etmek istemiyorum ama uyumakda istemiyorum bebeyimi görmek istiyorum o an

Canım belden iğnede hafif bi sinek ısırığı gibi hissediyosun sonra uyuşuyosun zaten. Belden anestezi daha iyi bebeğin her anına şahit olmak adına. Kızımda acil sezeryan olmuştum genel uyuttular

Evet spinal anestezi rahat ilk gunden yurudum

Cok tesekkurederim :pray:t2:

Evet oyle oluyor bende oyle yapacagim