Benim 3.hamileligimde kızım normal doğum şekline girmiş sezaryan yaptı doktor
Evde sancısını çekip .hastanede de birkaç saat içinde Normal doğum yaptı.bir sıkıntı yasamadi
Evet hanımlar hamişdaşlarım 9 sene ara ile tekrar hamileyim ilk doğumum sezeryan oldu sonrası için normal olur demişti doktorum tabii araya zaman koyarsan demişti ve ben 9 yıl ara verdim …henüz doktoruma danışmadım size sormak istedim Sezeryan sonrası normal doğum yapan yapacak olan var mı?
Sezaryen sonrası normal doğum yapmak mümkün elbette. Ancak doğum yöntemi doğum zamanına kadar değişiklik gösterebilir. Sezeryan doğum ile ilgili daha fazla bilgi almak istersen aşağıdaki detaylı makaleyi okuyabilirsin.
Vücudunuz el veriyorsa neden olmasın
İnşallah farklı bir konu altında olumsuz yorumlar okuyup korktum biraz ama iç dikişlerin açılması normal doğum yapıp dikişler için ameliyata girmek istemem en iyisi risk almamak mı
@Kadriye merhaba tavsiye de bulunup düşüncemizi paylaşıyoruz elbette ama kesin yap yada yapma demek yanlış olur, doktorunuzla konuştunuz mu bu konuyu onun tavsiyesiyle hareket etmek daha sağlıklı olacaktır
Ben de normal istiyorum hatta aynı soruyu sordum, olumlu düşünen de olumsuz düşünen de var, en iyisi doktorumuz ne derse ona göre hareket etmek. Ben de 7 sene ara verdim yaklaşık. InsaALLAH normal ve kolaylıkla alırız kucağımiza bebislerimizi
Hamilemisiniz şimdi?
Evet canım 15+5
Merhaba arkadaşlar. Sezaryen sonrası normal doğum yapan var mı?
Bu soruyu bende sormak isterim kendim için değil ama görümcem 16 haftalık hamile 17 sene önce 1 sene arayla 2 sezeryani var bunu normal istiyo ama doktor tehlikeli olabilir normal mümkün değil demiş …tek doğum sonrası sıkıntı olmayabilirmis ama 2 ve üstü riskliymis…2 sezeryan sonrası normal doğum deneyen varmı bende merak ettim
Ben bir tane yaptım 7 sene oldu doğum yapalı ama doktorlar olmaz diyorlar devlet doktorlari, belki yapan vardir diye soruyorum, moralim bozuldu bayağı
Aslında biraz doku iyileşmesine bağlı bu durum. Rahim içindeki yara kısım iyileşirken fazla incelmediyse normal doğum da yapılabiliyor. Tabii her doktor yaptırmıyor birçoğu direk sezeryan diyor 1 yıl arayla iki sezeryan sonrası doku incelmesi olmuş olabilir ama doktor bu yüzden mümkün değil demiştir muhtemelen
Ben 1 tane sezaryen yaptim aradan 7 sene gecmis olmasına rağmen doktum hicbir devler doktoru cesaret edemez ben de edemem dedi, hicbir seye bakmadılar, öylece imkansiz gözüyle bakmaları cok üzdü
Özel hastanelerde bu konuyla ilgilenen çok doktor var aslında ama baya iyi araştırmak gerekiyor Mesela İstanbul’da Yusuf Olgaç var. Risk analizi yaparak ve baya sıkı takip ederek ikiz gebeliklerde dahi normal doğumu destekliyor çok da güzel videoları var
Ah ne varsa İstanbul’da var Doğumu orada mi yapsam diye düşünmüyor değilim
İstanbul’da olmamak beni de çok üzüyor bu yüzden
Nerdesiniz ki
Gaziantep Gebeliğimin ortasında Ankara’dan buraya taşınınca bir boşluğa düştüm açıkçası hastane ve doktor konusunda
Hep keşke İstanbul’da olsam diyip duruyorum