İlk doğumu sezaryen olanlar ikinci doğumu da sezaryen olmak zorunda.mi
Aradan en az 3 yıl geçtikten sonra normal doğum yapılıyor diye biliyorum. Çünkü benim annem de son kardeşimi öyle doğurmuştu. Doktorunuz gidişata göre karar verir zaten. Herhangi bir risk yoksa normal doğumu destekleyebilir
Hic bisey olmaz
Ben 2004 sezeryan oldum
2005 9 ayda normal dogum oldum
Korkuyorum ama.bir danisicam doktora, teşekkür ediyorum
Sezaryen sonrası normal doğumu destekleyen hekim bulmanız lazım
Her doktor onermiyor o zaman, anladım, bir danışayım, uygun görülmezse ısrar etmem, hayırlısı, teşekkür ederim.
Merhabalar sezeryan doğumdan sonraki çocuk normal doğma ihtimali varmı
Bence bir ihtimal var. Bebek dönmüşse çatın genişse doktor da sezaryen sonrası normal doğumu destekliyorsa olur
İnşallah ben iki gün önce bebeğim oldu özelde yaptı. Onların tuzağına düştüm iri bebek dediler doğuramazsın dediler 41hafta olmuş dediler sezeryanla oldu çok ağrım var diğer çocuk inşallah normal olur çünkü bu ağrıyı çekmek istemiyorum
Olur merak etme benim ilk oglan sezeryan 1.5 sene sonra yine dogum normaldi Kendileri cok tavsiye etti zaten ebeler. 3 de normaldi. Merak etme.
Genelde uzmanlar 41 haftaya kadar beklemek istemiyor
Hayır zorunda degil tabiki. Sezeryan sonrası normal dogum isteyen anne en azı @NURAN ın dedigi gibi 3 sene beklemeli.
Peki doktoru kimdi iyi bir doktor mu hangi hastanede hangi ilde teşekkürler şimdiden
Çok teşekkür ederim içim rahatladı
Valla annemin son doğumunun üstünden 16 yıl geçtiği için doktor adını hatırladığını sanmıyorum @Kullanıcı123
Ama Hatay İskenderun’da doğum yaptı
Merhaba hanimlar ben ilk kizimi normal 2. Kizimi sezeryanla dogum yaptim 4 sene gecti normal dogum oluyor artik diolar dogrumu acaba
@H.erkilic sen öyle yapmıştın abla değil mi?
Keske olsada normal dogum yapsam ya sezeryan benim icin cok zordu
Benim görümcem 3 sezeryandan sonra normal doğum yaptı.ama çok istedi ve çok kararlıydı.evde açilmasini bekledi.bana göre riskli bir durum ama yaptı valla
Nasıl geçti normal doğumu