Kızlar çok afedersiniz özür dileyerek soruyorum sezaryen sonrası yani 40 gün sonra cinsel ilişkide ağrı oluyomu ben doğum yapalı 2 hafta oluyo ağrılarım içten hala var bu ağrıyla ilişki düşünemiyorum bile geçiyormu ağrı acaba aranızda bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi?
Üç sezeryan geçirmiş birisi olarak zmanala geçiyor canım özellikle 40 in çıkana kadar düzelmiş oluyorsun ama ilk deneme sanki ilk geceymis gibi sonra daha az daha az daha az şeklinde bir hafta on gün kadar da düzeliyor düzene giriyorsn
İkinci haftada ilişkiye giren ben
Bi sorun olmadı değil mi cnm
Yok vallahi olmadı
Çok özür dileyerek soruyorum lohusayken hem dini açıdan hemde normal açıdan iyi bişe değil diye biliyorum bunun farkında olarak böyle bişe yaptınız değil mi benim haddime değil tabiki ama merak ettim sonuçta servis tabağı büyüklüğünde rahim içinde yaramızın olduğu söyleniyor.
Bende biraz sabırsız ve eşime düşkünüm eşim de bana 38. Haftadayım normal doğum düşünüyorum ama eşimle sadece doğumdan sonra 40 gün nasıl sabredicez onu düşünüyoruz
Bunu okuyup 7 aydır eşi ile kanki olan ben
Ben Sezeryan sonrası 5 ay yapamamıştım
40 ım bittikten sonra oldu Ilk denemede ilk gece gibi oluyor biraz acıyor bidaha dier denemede de biraz acıyor oyle oyle geçiyor işte
Ahahaha malesef çok denedik ama olmadı yeni evli olmamızdan kaynaklıdır belki 2 yıllık evliyiz hemen hemen
40 gün anne ve bebeğin iyileşme süreci oldugundan ötürü kendimi iyi hissedince oldu.Yoksa 40 gün nasıl geçer diye doğumdan önce bizde cok düşündükama emin olun düşünmenize gerek kalmadan geçiyor
5 ay mı
Kişiden kişiye göre değişiyor demek ki ben acı hissetmemiştim
Evet ilk defada agri kuruluk oluyo sonra geciyo
Vallah Ben hamilə kaldıkmnan beri hec ilişkiye girmədim şuanda 35+4 həftə hamiləyim bundan Soram da olmuyacaq
Eyer ağrı yoksa kanama yoksa girmekte sakınca yok
Canım kanaman bitiyse temizlendiysen girmekten sakinca yok bunun kırkı kanamaya bağlı
Benim yazdığımla sizin yazdığınızın ne alakası var hanfendi lütfen düzgün okuyarak cvb verin
Bana göre gereksiz gelen bilgilerinizi kendinize saklayın 40 gün karı koca ilişkisi olmaz olamaz dinen yasaktır. Ayrıca ben hala hamileyim fikrinizi soran da ben değilim