Sezaryen sonrası cinsel ilişki

Sizi kayde almıyorum iyi günler :grin:

Daha okudugunu anlamayan birini asıl ben kaile almıyorum.

1 Beğeni

Benim merak ettiğimse normal doğum sonrasında altta dikiş olursa ilişki nasıl oluyor dikişler ne kadar sürede geçiyor ve eskisi gibi mi oluyor

Ay bende merak ediyorum bunu dikişler ne kadar da iyileşiyor ilişkiye girerken sıkıntı yaratıyor mu bilen cevaplasın

Bende sunu merak ediyorum dogumdan sonra hamile kalmak cok kolay oluyor diyorlar biz 4 5 yil dusunmuyoruz korunma yontemini nasil yaptiniz aceba

1 Beğeni

Benim de ilk çok zor oldu sanki ilk defa yapiyomus gbiydi ama sanırım 3. Yada 4. Denemede alistim ama sezeryan yermde agri falan olmamisti

40 çıktıktan sonra ilişkiye girmiştik biz o zamana dikişler iyileşiyor zaten tabi ki biraz korku oluyo :grinning: bir iki keresinde ipler de geliyo sonra herşey eskiye dönüyor

Plastik dikişle dikiliyor taburcu olurken sana dikişleri eritecek krem yazıyorlar kremi kullanmaya başladıktan 1 veya 2 hafta sonra dikişler eriyip dökülmeye başlıyor bende bi sıkıntı olmamıştı ilk seferde ilk gece gibi olabiliyor ama buda kişiden kişiye değişiklik gösteriyor

2 Beğeni

Korku illa ki olur hepimizde ama önceliği kendinize verin eşinizden de bunu talep edin. Erkekler her türlü yolunu buluyor ama kadınların kafasında o kadar çok sekme açık ki odaklanma bile zorlaşıyor. O yüzden önce can sonra canan​:pinched_fingers:t2::grin:

2 Beğeni

Evet ya bende o şekilde düşünüyorum doğum kontrol hapı var aklımda ama lohusayken alınıyor mu ilaç

Ayıptır sorması görüntü olarak bir değişiklik oluyor mu iz kalıyor mu

Hiç oralarima bakmak aklıma gelmemişti :sweat_smile::sweat_smile:

70 günlük olduk… adam dün bebekle dertlesiyordu… senin dünyaya geldiğin ilk gün bizim ananla son günümüzmüş evlat… bileydim o günü çok daha iyi degerlendirirdim dedi​:sweat_smile::see_no_evil:

8 Beğeni

Ya ahaha elif fabrika içinde kahkaha attım :joy::joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Bir arkadaşım normal doğum yaptı uzun süre dikişleri iyileşmedi

1 Beğeni

Düşün adam ne kadar dertli… 70 günlük bebeği muhattap almış kendine :crazy_face::sweat_smile:

1 Beğeni

Bazen acımıyor değilim ama korkuyorum elif napim zaten o korku endişe stres le birliktelik olacağına hiç olmasın resmen daha iyi denedim ama çok kasılıyorum , kızan top gibi oluyor içimde :roll_eyes::roll_eyes::smirk:

Beklesinler ne olacak… kaçıp gitmiyoruz ya… ölmeden önce bi ara buluşuruz

2 Beğeni

Konudan alakasız ama bırakın ilişkiyi kocamı düşünecek halde değilim agrilarm vs var birde uyumakta uyurken pozisyon almakta zorlanıyorum kızlar ben yan yatamiyorum sanki rahmim ağrıyor gibi hissediyorum dikişlerim patlicak gibi oluyor düz yatmaktan da belim sırtım ağrıdı siz kaçıncı gün yan yattiniz benm 4. Günüm bugün ama hala yan yatamadım bu da uykusuz geceleri getiriyor maalesef

1 Beğeni

Kaçıncı gün yan yatmaya basladiniz

1 Beğeni