Sezaryen sonrası banyo zamanı

Sezaryen olupta kaç gün sonra banyo yaptınız arkadaşlar ? Benim doktorum 3 cü günümde bana yaranı bağlayıp banyo yapa bilirsin dedi,dikişlerim de lazer hiç bilinmiyor ama ben korkuyorum burazcık 10 gün geçsin istiyorum

2 Beğeni

Su geçirmez bant aldım. Eve geldigim gun banyomu yaptım

3 Beğeni

ben de öyle yapayım o zaman :pray:

2 Beğeni

Bantın üstüne yapıştırdıktan sonra bir kez daha kagıt var onu da çıkarmalısın o zaman tam yapışır

1 Beğeni
1 Beğeni

anlamadım nasıl​:roll_eyes:

1 Beğeni

Benim aldığim markanin en üstündeki kagıt saydam oldugu için ben gorememiştim. Gorseldeki gibi yapıştır bir de en ustunden tekrar ayır

1 Beğeni

ben şu an bu banttan kullanıyorum fotodakı gibi ama çıkarmıyorum en üsttekini yaramı temizleyip üstüne de bu bantı vuruyorum

2 Beğeni

Su geçirmez bant diye mi geçiyor. Doktor bana gizli dikis atmış. Bebek göbek bakım fısfısı sık. Yara bolgeni kuru tut yara bolgen terledikce gazli bez ile sil dedi. Üstunu kapatma. Benim gobeğim doğumdan sonra yara yerine sarkmıştı. Kapalı kalmasın bol bol havalandır dedi duş alacağin zaman su geçirmez bant kullan diye de ekledi.

Senin dikişin nasıl bilmiyorum.

2 Beğeni

Banada eve gider gitmez yaranı açıp banyo yap dedi. Ama tabi korktum. Annemlerde yikamam oyle dediler zaten. Şimdiye kadar oyle yapmadik ki dedi.

Yaz oldugu icin cok sicakti terliydim. Mecburen 7ci gunumde duş aldım yaram baglanmış halde kapatıp.

Ve bugun 10 gunlugumuzdu yaramı açıp rahat duş aldım. Bebegimde bende. Bebegimin ilk banyosu bugun oldu. @N13

1 Beğeni

Bende 9 gunume kadar boyle yaptım Bant kullandım. Yarından kullanmayacagım ben

1 Beğeni