Merhaba
Sezaryenliyim.
Banyo yaparken su geçirmez bant kullanmam gerek ama bant su geciriyor.
Sizin bi öneriniz var mı?
Banyo yapabilirsin sadece altinda oturak olsun
Basin donmesin
Gomme banyo ve havuz yasak
Normal banyo yapmanda sIkinti yok
Yarani tekrar pansuman yap.
Hafif hafif masaj yap
Banyodan sonra iyice kurulayıp pansumanı da güzel yaparsan bir şey olmaz arkadaşım. Oranın sürekli kuru olmasına dikkat et. Terleyince falan hemen kurulamanı öneririm
Çok zor oluyor. Emzirirken en çok orası terliyor. Göbek de yaranın üstüne düstü
Ne zaman iyilesecek ki
Ortalama 10-14 günde iyileşir diye düşünüyorum canım. Sürekli kuru tutmaya gayret göster sen ki iltihap oluşmasın
Uzanarak emzir yaranin ustune bisey bindirme
Mumkunce
Yaranin uzerini gazli bezle iyice kaplayin buyuk su gecirmez bantlar var etrafini gazli bez ustunu iyice kapatin o zaman su gecmez
Hangi marka kullandınız acaba @Cansu
1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Kullanıcı adı
B-good
Meğer saydam bantı da çıkarmak gerekiyormuş. Onu kutunun üstünu inceleyince gordüm.
Bugün tekrar denedim ustundeki saydam kağıdı çikarım denedim. Bu sefer ıslatma olmadı kuru tutu
Tam emzirirken yorumunu okumustum gunay ağlayınca cevap vermekte geciktim. Boyle uzun süre cevapsız kalırsa bana kirikma bir daha sor olur mu
Yok olur mu öyle şey hiç Siz ne zaman müsait olursanız o zaman yazarsınız teşekkür ederim cevap için sezaryen düşündüğüm için öğrenmek istedim
@Cansu hanım kaç cm kullandığınızı öğrenebilir miyim ve kaçlı paket almalıyım sizce.
Hepsinin cm aynı sezaryen için dersen eczane verir. Ben 5 tane aldım yetti. Bebeğe bakmaktan banyo yapmaya çok vakit kalmıyor. Benim 10. Günde dr kontrolüm vardı artık bantsız banyo yapabilirsin dedi. Doğum tarihi belli oldu mu
Alacaktım aslında ama 7.5 cm olan var 20 cm olan var internette. En iyisi eczaneden alayım teşekkür ederim