Su gecirmez bant

Merhaba
Sezaryenliyim.
Banyo yaparken su geçirmez bant kullanmam gerek ama bant su geciriyor.
Sizin bi öneriniz var mı?

2 Beğeni

Banyo yapabilirsin sadece altinda oturak olsun
Basin donmesin
Gomme banyo ve havuz yasak
Normal banyo yapmanda sIkinti yok
Yarani tekrar pansuman yap.
Hafif hafif masaj yap

2 Beğeni

Banyodan sonra iyice kurulayıp pansumanı da güzel yaparsan bir şey olmaz arkadaşım. Oranın sürekli kuru olmasına dikkat et. Terleyince falan hemen kurulamanı öneririm

1 Beğeni

Çok zor oluyor. Emzirirken en çok orası terliyor. Göbek de yaranın üstüne düstü
Ne zaman iyilesecek ki :unamused:

1 Beğeni

Ortalama 10-14 günde iyileşir diye düşünüyorum canım. Sürekli kuru tutmaya gayret göster sen ki iltihap oluşmasın

1 Beğeni

Uzanarak emzir yaranin ustune bisey bindirme
Mumkunce

2 Beğeni

Yaranin uzerini gazli bezle iyice kaplayin buyuk su gecirmez bantlar var etrafini gazli bez ustunu iyice kapatin o zaman su gecmez

3 Beğeni

Hangi marka kullandınız acaba @Cansu

1 Beğeni

1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Kullanıcı adı

B-good
Meğer saydam bantı da çıkarmak gerekiyormuş. Onu kutunun üstünu inceleyince gordüm.
Bugün tekrar denedim ustundeki saydam kağıdı çikarım denedim. Bu sefer ıslatma olmadı kuru tutu :smile:
Tam emzirirken yorumunu okumustum gunay ağlayınca cevap vermekte geciktim. Boyle uzun süre cevapsız kalırsa bana kirikma bir daha sor olur mu :laughing:

2 Beğeni

Yok olur mu öyle şey hiç :smiling_face: Siz ne zaman müsait olursanız o zaman yazarsınız :smiling_face::smiling_face: teşekkür ederim cevap için sezaryen düşündüğüm için öğrenmek istedim :blush::blush:

1 Beğeni

@Cansu hanım kaç cm kullandığınızı öğrenebilir miyim ve kaçlı paket almalıyım sizce. :smiling_face:

2 Beğeni

Hepsinin cm aynı sezaryen için dersen eczane verir. Ben 5 tane aldım yetti. Bebeğe bakmaktan banyo yapmaya çok vakit kalmıyor. Benim 10. Günde dr kontrolüm vardı artık bantsız banyo yapabilirsin dedi. Doğum tarihi belli oldu mu :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Alacaktım aslında ama 7.5 cm olan var 20 cm olan var internette. En iyisi eczaneden alayım teşekkür ederim :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni