Kaçınci haftanizda çatı muayeneniz yapıldı
Kendine guveniyosan normal yap o kadar korkulacak bir sey yok
Ayallarini kapatma gibi birsey yok ayaklari tutuyolar vurmasin ebelere diye yada bagliyolar yoksa o aciyla ebeye de vurursun bacaginida kapatirsin
Çatı muayenesine kadar kedime güveniyodum ve normali doğumu bekliyodum ama nedense çatıdan sonra hiç normali gözüm görmüyo sürekli senaryolar kuruyorum bebeğim için korkuyorum benim yüzümden bişey olur mu diye çok kararsız kaldım ![]()
- haftada yapıldı
Şıan ki psikolojiyle asla yapamayacağımı düşünüyorum off çatı muayenesi her doktor yapmıyomuş keşke sancıyla her şey yapılsaydı o zaman bu kadar endişeye kapışmazdım
Epidural anestezi ile normal doğum nasıl oluyor prenses doğum diyorlar nasıl acaba bilen varmı
Normal 3 dogumumda da çok aktif bı hayatım yoktu evdeydim genelde sadece yürüyüş için çıktım dediğim gibi keyfiydi benimki az hareket etmek yani ben yürüyüşe önem verdim …3. oğlum 38+3 te sürpriz bir şekilde geldi bir önceki gün aşırı tempolu bı günüm geçmişti ve hurma yedim gece sancilar oldu sabaha doğdu …hareketten ziyade yürüyüş şart bence
3 doğumda da öyle bişey yapan olmadı bende sizin ebeler sizden korktu heralde
şaka bı yana öyle olunca insan daha çok strese girer hangi akla hizmet yapmışlar onu acaba
Benim dogumum cok zordu basimda 4 5 kisi vardi dogum olmayinca biri karnima bastirdi biri ayaklarimi tuttu degisikti
Geçmiş gitmiş olsun o zaman çok şükür kurtulmussun🩵
Sevgili annler bebeginiz kacinci haftada normal dogum pozisyonunu aldi yada don dakika donen oldumu normal pozisyonagüçlü metin
Benim 28 haftada döndü ama doğumdan hemen önce döneni duymuştum. Normal doğum mu sezeryan doğummu dersen bence bu bebeğe göre de değişir
Benim 2. Gebeligim ilk bebegimde gec donmustu suan 36+ 5 iz acaba donermi bende kesinlikle normal olan dogumu istiyorum![]()
Dönebilir canım içini ferah tut
İnsallah canim ![]()
Benim bebeğim dönmedi 2 hafta gelişim geriliği vardı 37. Haftamda 34-35 haftalık gibiydi 37+6 da suyum geldi makat geliş diye acil sezeryan olmuştum
Öneren çok fazla var malesef çünkü bazıları rahimin vajinal yapının bozulacağını sancının zor olduğunu düşünüp hastalqrını da sezeryana yönlendiriyorlar
Bende aynı durumdayım nasıl şimdi bebeğiniz peki iyi misiniz ikinizde…2 normal doğumdan sonra gelişim geriliği olan ve makat geliş bebeğim ondan dolayı cuma günü sezeryana alınacağım
Hangi doğumu öneriyorsunuz