Normal dogum derim normal dogum gbisi yok
Bence doğum anında anne ve bebek için en sağlıklısı hangisiyse o olmalı. İlla sezeryan yada illa normal doğum diyemem. İkiside zor doğum. Normal doğum için gidip sezaryene dönende var , sezaryen planlayıp ansızısın normal doğumla gelen bebekte var. Doğum anı önemli yani. Sanırım birde bu doğum şeklini bebiş seçiyor. Bazen dönmüyor mecbur sezaryen oluyor
Biliyorum sezeryan olanlar cabuk toparliyor gozumle sahit oldum..hastanede 3 gun kaldim o 3 gunde ben disinda kimse normal dogum yapmamisti herkes sezeryan olmustu ve bana ilginc bir sey basarmisim gözüyle bakiyorlardi
hepsi keyfi olarak sezeryan secmisti cunku. Yine diyorum ben tekrar doguracak olursam kesinlikle sezeryan tercih edicem ne olursa olsun.
Herkes kendi basindan geceni anlatiyor ben de onlardan biriyim. Bu uygulamalarin amaci da o zaten herkes kendi hikayesini tecrubelerini paylaşıyor. Etkileniyorsaniz uygulamaya girip okumayin derim hepimiz ayni yollardan geciyoruz psikolojilerimiz benzer durumda cunku o yuzden anlayabiliyorum sizi. Ama bana soranlara da iyi gecti dogumum superim diyemezdim yalandan.
Evet zor olsa da aynını düşünüyorum
Çok iyiyim demenize gerek yoktu ben bu uygulamayı 2023 te indirdim ve bu zamana kadar böyle bı şey görmedim düşünceli insanlar yazmıyor biraz kötü ama bebeğimi görünce diyip geçiyor psikolojimizi kötü etkiliyosunuz merak edenlere özelden yazın buradan paylaşmayın
Doqum yapan biri icin 2 sde zor 2 aciyda yawdim ilk cocuqum normal doqum oldu 2 ci sezaryan normal doqum sonrasi 2.3 saat sonra normal hayatina donuyorsun ama sezaryanda 1 hafdaya kadar bir yerlerin aciyor
Normal canım diğer ameliyat ya sonuçta korkuyorum ben çol
Bu kişiden kişiye değişiyor kızlar kimi vajinalden korkuyor kimi sezaryenden. O yüzden kişi kendine göre değerlendirmeli gibi
Aslında çoğu zamanda kişi değil bebek seçiyor nasıl geleceğini orası da ayrı ![]()