Sezaryen doğum

Kızlar bebisler kaç kilodan sonra sezaryana alınıyor ve kaçıncı haftadadan sonra ?

1 Beğeni

Kaç haftalıksin canım

1 Beğeni

35+3 canım ama bebişin kilosu 3 kiloya yakın

Bende 10 gün önce gittim 2200 gramdi şuan 34+0 ben de sezeryan olucam ama net hafta verilmedi bende merak ediyorum

1 Beğeni

Bende merak ediyorum sezaryan istiyorum ama belli değil tahminen diyorum 3 kiloya yakın olunca acaba sezaryan mi olur

Tek başına kilosu sezeryanla karar vermek için yeterli değil bazı doktorlar 3800 kg üzeri iri bebek sayılıyor pozisyon uygun değilse önceden karar verilirse 38 de sezeryana alınıyor

4 kiloya kadar Devlet Hastanesi bir sağlık sorunu yoksa normal doğuruyo

Hım anladım bakalım bebiş hangisini secicek :smiling_face:

Kızlar ben 31.haftadayım ama gelişimi diyabetten dolayı çok önde, kilosu 2.600 gr biraz iri bebek​:pleading_face: 4 kilo üzeri doğacak büyük ihtimalle​:pensive_face:

1 Beğeni

Benim ki de bı hafta önde gelişimi 3 kiloya yakın bakalım henüz dogum belli değil gün olarak da 10 Mayıs la 1 Haziran arası dedi

Allah yardımcımız olsun​:folded_hands:t2:

Sağlıklı hamilelikte kiloya göre alınmaz doğum bebek kendi gelmek istemezse 39a kadar bekliyor doktorlar

Ben ortanca oğlumu 4.125 Gr doğurdum hemde normal sezeryan olmadım

Bir aciliyet veyahut da bebek haftadini doldurduğu halde gelmez ise sezeryan olunuyor onun dışında isteğe bağlı da yapıyorlar

1 Beğeni

Bebiş artık neyi seçerse Allah iki doğuma da kolaylık versin ilk gebelik olunca insan merak ediiyo hangisi olacak bide herkes farklı bisy soyluyo işte kimi çok kilolu olursa sezaryan olur kimi de normal onun için meraktan yazdım :smiling_face:

1 Beğeni

ablacım valla maaşallah ben normal doğum diye direttim doktor yapamazsın dedi iyiki dinlemişim sezeryandan sonra ben bu kızı doğuramazdım dedim :rofl:

1 Beğeni

Kiloluymuydu :joy:

1 Beğeni

4,200’cük :rofl:

2 Beğeni

Oy maşallah gerçekten şuan düşünununce sezaryan mantıkli geliyo gibi kız normal nasıl çıksın :joy::joy::joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

işte çıkardı da beni çok zorlardı çok dikişim olurdu çünkü zaten minyon küçük bişeyim :rofl:

1 Beğeni

Bende öyleyim de benim ki de 3 kiloya yakın işte bide korku var herkesin dediği aynı değil kimi diyo normal çok zor kimi diyo sezaryan sonrası çok zor ilk gebeliğim daha 23 yaşındayim hiçbir deniyimim yok şuan çatı muaynesi olcam ondan bile irkilme korku yaşıyorum napcam bilmiyorum bebiş hangisini seçecek bıde hamileliğim çok zor geçti diyorum Allahım lütfen bari doğum güzel geçsin :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:9 aya gircem hala kusuyom

1 Beğeni