Sezaryen doğum

valla kuzum her insan farklı olduğu gibi her doğum da farklı ben kolay geçmez diye düşünürken sezaryen kolay geçti. ama bu demek değil ki 2. de böyle geçicek. rabbim kolay doğumlar nasip etsin. ve çatı muayenesinden hiç korkma kendini kasmadığın sürece acı hissetmezsin ben sadece son muayenede hissettim bunun nedeni çok hassastım bebek gelmeye hazırlanıyordu ama açılmam olmuyordu o yüzden biraz acı hissettim oda 39+6 da normaldi yani

1 Beğeni

Tabiki her vücut aynı degil inşallah hepimizin kolaylıkla geçer bebislerimizi sağ salim alırız yani suanlik alltan çok hissediyorum doktorun dediğine göre pozisyon olarak kafasi aşağı poposu ayakları yukarda o yüzden çok allta acı hissedersin dedi onun dışında gelişim olarak bı hafta önde hersy sağlıklı dedi doğum olarak da daha belirtmedi bisy tarih verdi işte o kadar bu hafta belki söyler bilmiyorum zaman yaklaştikca insanın beyni durmuyo hiç hep bı düşünce

sağlıkla kavuşun da tek dileğim bu :revolving_hearts: doğumu düşünme kolaylıkla geçsin de ben doğuma girmeden önce rabbim kolaylaştır zorlaştırma demiştim belki bu vesile olmuştur ve buradaki çoğu konuyu okuyup her tecrübeyi kulağıma küpe yapmıştım o yüzden içim daha rahattı

1 Beğeni

Amin canım hepimiz için teşekkür ederim deniyimlerin için :heart::cherry_blossom:

1 Beğeni

Hepimize sağlıklı doğumlar inşallah :white_heart:

Olabiliyor canım Rabbim sağlıklı bir şekilde dogurmayi ve kucağınıza almayı nasip etsin geresi problem değil kucağına allinca herşeyi unutuyorsun

1 Beğeni