Test yaptinmi
2 kere yaptım ikisi silik çıktı kan verdim negatif
Hamilrboldugunu nasl anladn sezeryanda adet olma ikisiden kisiye degisoo bende hala.olmadm 2 aylk oglm var @Pınar21
Valla 25 gun sezeryan kanamam sürdü sonra kesildi 5 gun sonra tekrar basladi meger adet olmusum adetim bitti sonraki adet gunume yakinnn ayni belirtiler vardi yok ya olmaz falan diyodum amaa ilk hamilelik belirtim gibi uyku hali falan filan sonra test aldi esim yaptik negatif cikti bnde atmadim posetin icinde otle duruyodu atarim sonra dedim 3 gun sonra icimden bi ses dediki git o teste bak tobe yarabbi dedim gittim bi baktim hafif silik cizgi sonra esimle dedik aninda cikmadi bu bozuk test bi daha yapalim bi yaptim pozitif kan verdim 89 la ogrendim simdi bi oglum var kizim oluyor simdide
Allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Kuzenlerimin hepsi sut korur deye deye 3-4 ayda ikinciye hamile kaldilar))
Merhaba canım tekrardan hoş geldin, tebrik ederim merak etme yanlız değilsin
Merhaba, yalnız değilsin bende varımm hemde yaramaz bir kızım olmasına rağmen başlarda korkum olsa da şuan bu durumu sindirmeye başladım herşey olacağına varır sonuçta, zorlukları olacak farkındayım, farkındayız ama üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok diye düşünüyorum
hayırla, uğurla gelsin inşallah
Dogum yaptim 1 ay sonra hamile oldugumu ogrendim canim bende
Normal doğum mu sezeryan mi
Sezeryan canim
Ben Mayıs 2024’te sezeryan dogum yaptım Tam 8 ay sonra bugün ise hamile olduğumu öğrendim. Henüz doktora gitmedim fakat endişelerim çok yüksek. Normalde 18-24 ay beklenilmesi gereken bu süreden önce hamile kaldım. Ve iki doğum arası 17 ay olacak ama benim gibi olan anneler var desteklerini esirgemesinler.
Beni bilgilsndirirlwrse çok sevinirim.
Mayista dogum yaptim haziranda hamile kaldim oglum 9 aylikkk su an pazartesi malesef erken dogum yaptim 31 haftalik kizimla oglumun arasinda 8 ay 20 gun var
Allah bağışlasın durumunuz nasıl iyimisiniz bnmde 5 aylık bebeğim var ve 10 haftalık hamileyim
Ben iyiyim bebis yogun bakimda
Gecmis olsun cnm. Neden erken dogum oldu peki @Pınar21
Çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda kovuşurusunuz sezaryen miydi ikkiside
Evet canim
Rahmim yirtilmaya baslamisti